android správce souborů - vykuchané funkce u Nedávné

Je nějaký důvod proč v prohlížeči souborů na kartě nedávné  NEJDE smazat nebo přejmenovat soubor (zobrazit cestu bych chtěl moc ukazuje to nicneříkající content://com.android.providers.media.documents/document/image%3A435 )? Smysl právě je že si stáhnu nějaký soubor, přečtu ho a achci smazat. Na kartě nedávné je vidět první v pořadí.

(Tohle už nesouvisí s Nedávné)
A proč nejde odeslat najednou víc Pdf souborů? Přesně : nejde odeslat skupina souborů , když každý je pdf. WTF. Naopak jde poslat jeden pdf samoztný nebo 8 siubor ů z nichž jeden není pdf. WTF.

To programuje nějaký vtipálek co tam náhodně vybere nějaké úkony a funkce které nebudou fungovat?
« Poslední změna: 25. 08. 2021, 13:24:12 od mikesznovu »

Re:android správce souborů - vykuchané funkce u Nedávné
« Odpověď #1 kdy: 25. 08. 2021, 13:35:21 »
Android není určený k tomu si dělat pořádek v souborovém systému. Jeho účelem i funkcí je poskytovat abstrakci a uživateli informace prezentovat v lidské formě. Aby vůbec nemusel vědět, že existuje nějaká entita "soubor" či "adresář."

Takže bych se spíš zbavil obsese používat zařízení jinak, než jak je navržené. Ušetříte si nervy.

Re:android správce souborů - nic pro oldschoolisty?
« Odpověď #2 kdy: 29. 08. 2021, 15:40:16 »
No já to považoval za elementární funkce a prostě občas tam potřebuju udělat něco co zavání admibistrací nebo poużitím kpráci abych neměl z úložiště holubník.

Asi teda zacnu používaz ghost  commander nebo x-plore.

Mimochodem hláška byla
Citace
Tuto činnost nemohou provádět žádné aplikace
WTF já ale žádné aplikace ani jejich funkce jsem nechtěl, chtěl jsem je jen poslat