Díky všem, co se ozvali, hodně mi to pomohlo mi to vytyčit si další směr.
V jiné diskuzi jsem četl zajímavý názor, že jako první pokus by si měl člověk zvolit jakýkoliv obor, a v případě že ho vylejou, přejít jinam, ale kalkulovat s šancemi. Nakonec jsem své šance zvážil. Myslím si, že programovat umím celkem obstojně, ale oproti odpadlíkům z FITu, co pak přešli na FIS, jsem pořád ještě o něco níž. A pokud vyhodili je, jakou tam mám šanci já. Nejhorší by na tom pro mě byl fakt, že v případě chybného rozhodnutí by mě museli rodiče živit o rok-dva dýl, a ačkoliv si vydělávám značnou část peněz sám, je mi to vůči nim fakt blbé. A taky z VŠ nechci vyjít jako důchodce
Nakonec mám v plánu zůstat na VŠE FIS i na magistra, a vystudovat obor Informační systémy a technologie se specializací Vývoj informačních systémů. Procházel jsem studijní plány, a na magistru už se naštěstí učí čistě technologické věci, dokonce je tam i poměrně dost předmětů zaměřených na vývoj, práci s daty a databázemi, a volný čas, který získám lehčím studiem, věnovat samostudiu. K tomu ještě dobře zaměřit bakalářku a diplomovku, něco do čeho dám tělo i duši, tak snad ze mě nevyleze takový lempl.