Po neúspěchu s RS232 ktery vypisoval jen klikyháky to nakonec to šlo přes to Raspberry Pi kde zapínáš přímo UART a máš tam pak port /dev/ttyS0 a i jsem tam nahral firmware přes LAN, vše proběhlo ok i dvě kontroly a pak se to vzdy zasekne na copy from FLASH to SDRAM. Možná špatná verze, ale dneska jsem se k tomu vratil a nějak mi nejde ten TFTP server v PC takže už na to nemam sílu se tomu věnovat 24 hodin, zkusim to zas jindy z jinýho zařízení a jdu dělat něco jinýho. Diky za rady.
Copy from Flash to SDRAM? A nemělo to bejt obráceně? :-) Jak dlouho jste to nechal v tom "zaseklém" stavu?
AirCA... to byly časy. Celé je to nějaký Atheros, rádio je 802.11abg (nikoli N, natožpak AC). A souhlas, WPA2 na tom chodí. Tuším mám někde v šuplíku jeden kus, na kterém byl Kamikaze. V těch dobách tahle Airca nebyla oficiálně podporována v upstream OpenWRT, ale tady v ČR bylo pár jedinců, kteří na tom provozovali komunitní nebo i komerční wifi služby, bylo k mání veřejné repo - stačilo stáhnout hotový image a jelo se.
Na dnešní dobu to má pro OpenWRT málo RAM a Flash (32 MB / 4 MB). Pokud najdete nějaký moderní ale ořezaný image bez LuCi (HTTP GUI) tak by se to mohlo ještě vejít. Každopádně doporučovaná RAM+Flash pro aktuální OpenWRT je dnes minimálně dvojnásobná.
Mám tady už asi rok "TP-Link Archer C7 v5", instalace aktuálního OpenWRT byla lebeda, jede to jako fík...
Kolik má ta Vaše deska nalítáno? Jestli by třeba nepomohlo, nahradit ten jedinej elyt za vstupním měničem nějakým polymerem. Případně, vidím tam nějaké volné footprinty dalších kondíků, přilepit tam třeba pár tlustých keramik po pár mikrofaradech (buď koupit, nebo oloupat fénem ze šrotových motherboardů, kolem patice CPU jich bejvá hejno). Ideálně se na to napřed / průběžně dívat osciloskopem - ale to není běžná hračka domácího kutila... A souhlas s Patrikem, AirCA je vážně už dost šrot, než aby stálo za ten čas, snažit se ji resuscitovat.