PR článek o MS Azure

Mičibus

PR článek o MS Azure
« kdy: 03. 04. 2011, 18:05:10 »
http://www.root.cz/pr-clanky/pochlubte-se-svou-windows-azure-aplikaci-a-ziskejte-od-microsoftu-marketingovou-podporu-v-hodnote-az-350-000-kc/

proč všichni jak blbci opisujou? Opisuje HulánEgo NEbo root od Fart Agendy?

Proč tam není diskuze?
« Poslední změna: 03. 04. 2011, 22:32:11 od Petr Krčmář »

Peter

Platena reklama je jeden zo zdrojov financnych prostriedkov.

Tom_as

Stejne k cemu takova reklama. Jak vidim ze jde o placenou inzerci prestavam cist a kaslu na to. Verim ze to takto dela vetsina lidi. Tohle je jenom mrhani penez a nasirani uzivatelu.

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
Je tam přímo napsáno "PR Článek". Což je pro mě jasný signál, že to není nic, co by mě zajímalo (reklama). Takže to ani nerozkliknu a vypouštím to z hlavy. Navíc tyhle placené články už root zveřejňuje hodně dlouho. No a co se týče Hulána a ostatních ... nemyslím, že by od sebe tyhle články navzájem opisovaly. Jen hodí na svůj web, to za co pravděpodobně dostanou zaplaceno. Jen to asi tak pěkně neoznačí jako root.cz

:o :o :o

Co to řešíte za kokociny?
Šak to je jen link na hlavní stránce, nikdo Vás snad nenutí na to klikat, nebo ano?

Gitto

Hulán je máslo.

ježkove oči, však PR článok - takže je to ako recenzia, len riešená tak, aby bolo to, o čom sa píše, vykreslené ako čo najlepšie. Bežný copywriting.

Re: PR článek o MS Azure
« Odpověď #7 kdy: 03. 04. 2011, 22:33:44 »
Myslím, že výše už bylo řečeno vše podstatné. Jen jsem upravil to, co mělo být původně názvem tématu, ale byla to kilometrová URL.

František

Re: PR článek o MS Azure
« Odpověď #8 kdy: 04. 04. 2011, 08:01:33 »
Já osobně si na kvalitních serverech reklamu Microsoftu vždy prohlédnu a proklikám odkazy. Je to velmi jednoduchý způsob, jak finančně podpořit tvorbu kvalitního internetového obsahu (root.cz, linuxexpres.cz...).