Moznosti pre transsexualku v IT

supertrans

Moznosti pre transsexualku v IT
« kdy: 29. 12. 2017, 11:41:53 »
Ahoj,
Vystudovala som strednu skolu s maturitou a urobila som si pokrocily kurz v jazyku Scratch. Neviete mi poradit ako by som za kratku dobu mohla zarabat tak 2-4k eur v cistom? Rozmyslala som ze sa naucim aj javascript ale ten je premna dost zlozity na pochopenie. Do Scratch som sa uplne zamilovala, a nemyslim si ze ho nieco tak skoro prekona. Skusala som aj C# ale to mi pripadalo iba ako Scratch cez kopirak minus tie najlepsie veci na nom.
Kamos pracuje v jazyku Pascal, robi v tom vysoko kvalitne korporatne backendy v jednej velkej nemenovanej firme.
Chcela by som robit primarne ako fullstack webovy vyvojar/ka. Kamarati mi na to doporucovali Fortran, zevraj je na to ako stvoreny.
Dakujem sa vase rady ;)

3ugeene

Re:Moznosti pre transsexualku v IT
« Odpověď #1 kdy: 29. 12. 2017, 11:54:44 »
Programuju v brainfucku a zarabam si asi 100k eur mesicne. K tomu ale po vecerech vykradam banky

<sfaf

« Odpověď #2 kdy: 29. 12. 2017, 11:57:51 »
Programuju v brainfucku a zarabam si asi 100k eur mesicne. K tomu ale po vecerech vykradam banky

musim opravit tuto informaci.
po vecerech navstevuje starenky a vykrada babky.

info pro transku, nabiraji scratch programatory v trafostanici a teplarne.
platba v transformatorovem oleji a v uhli.

Tomáš Roll

« Odpověď #3 kdy: 29. 12. 2017, 12:11:19 »
A jsi on, ona nebo ono?

Tomáš Roll

« Odpověď #4 kdy: 29. 12. 2017, 12:15:40 »
Na Brainfucku neni nic spatneho, taky ho pouzivame. Pracujeme pro statni spravu.

<sfaf

« Odpověď #5 kdy: 29. 12. 2017, 12:20:29 »
A jsi on, ona nebo ono?

genderfluid, nekdy ona, nekdy on, nekdy ono, nekdy velryba.

« Odpověď #6 kdy: 29. 12. 2017, 12:29:15 »
Já bych se asi na Scratch vykašlal, radši se nauč Assembler, v tom se dělá full-stack na jedničku. A nikdo tě nezaplatí (ani nebude chtít zaplatit)

Kit

« Odpověď #7 kdy: 29. 12. 2017, 12:39:48 »
Chcela by som robit primarne ako fullstack webovy vyvojar/ka. Kamarati mi na to doporucovali Fortran, zevraj je na to ako stvoreny.
Dakujem sa vase rady ;)

Fortran se hodí spíš pro numerické výpočty. Možná by byl vhodnější COBOL.