Mgr. obor Softwarové inženýrství - FEL OI

Sukr

Re:Mgr. obor Softwarové inženýrství - FEL OI
« Odpověď #15 kdy: 16. 10. 2016, 00:45:40 »
Absolvoval jsem v roce 2014, ale obor OI - Počítačové inženýrství. Těžší předmět byl PAL (Pokročilá algoritmizace) a u softwarářů sem slyšel že TPJ (Teorie programovacíh jazyků), jinak se to dalo. S cuni nemám možnost srovnávat, ale počítám že tam bude více teorie, tak pokud ti to sedí víc tak běž tam. Na poloviční úvazek se pracovat dá. Předmětů není tak moc (prakticky vše za 6 kreditů), takže ve škole moc nebudeš. Ovšem třeba vypracování úloh do PALů zabere hodně času.

Maggios

« Odpověď #16 kdy: 16. 10. 2016, 01:57:46 »
Mgr. na CUNI není moc náročný, možná to je jiná liga a je těžší se tam dostat, ale pak už to jde a je to dobrá škola se spoustou kvalitních učitelů. Pekelně náročný tam je spíš Bc.

Dostat se tam by myslím nemělo být těžké ani z jiných fakult. Pokud vím, tak tam jsou nějaká kritéria o prominutí přijímacího řízení pro lidi, co absolvovali informatiku.

Ja som nasiel ze odpustenu p. skusku maju len ich absolventi Bc :/

PavelA

« Odpověď #17 kdy: 16. 10. 2016, 11:44:58 »
Mgr. na CUNI není moc náročný, možná to je jiná liga a je těžší se tam dostat, ale pak už to jde a je to dobrá škola se spoustou kvalitních učitelů. Pekelně náročný tam je spíš Bc.

Dostat se tam by myslím nemělo být těžké ani z jiných fakult. Pokud vím, tak tam jsou nějaká kritéria o prominutí přijímacího řízení pro lidi, co absolvovali informatiku.

Ja som nasiel ze odpustenu p. skusku maju len ich absolventi Bc :/
Zajímavé. Já jsem v podmínkách z (tuším) loňska našel něco jiného. Doporučuji se podívat, až ty podmínky zveřejní pro letošek.