HTTPS - man in the middle - certifikáty podvržené zaměstnavatelem

Trident

Re:HTTPS - man in the middle - certifikáty podvržené zaměstnavatelem
« Odpověď #15 kdy: 31. 07. 2016, 07:23:07 »
Autenticita stranky na ktere lezes. Vzhledem k tomu ze se snazis dodrzovat dusledne vnitrni bezpecnostni predpisy, tak oznamis jakkekoliv podezreni z naruseni bezpecnosti;) Tudiz i podvrzeny certifikat. Delej to tak pravidelne pro kazdou stranku na kterou narazis.

Ve volnych chvilich takto zkousim obcas auditory a bezpecaky kdyz mne nastvou.

kk

« Odpověď #16 kdy: 31. 07. 2016, 10:55:56 »
Soukroma kreditka nema na pracovnim pocitaci co delat - pocitac se ma pouzivat k prac. ucelum a ne k nakupovani darku na vanoce. Pokud kupuje neco pracovniho, plati to uctarna, at uz prevodem nebo kartou.
ja kdyz si kupoval dalnicni znamku na slovensko (lze pouze elektronicky) tak jsem musel pouzit svoji kreditku protoze se mi bali sverit tu firemni ( nase firma ma jen jednu kde jsou vsechny prachy;) nasledne mi zaplacenou castku dali hotove.

ale uznavam ze u nas sou dementi ms platinum partner mluvi za vse.

Trident

« Odpověď #17 kdy: 01. 08. 2016, 07:53:52 »
Soukroma kreditka nema na pracovnim pocitaci co delat - pocitac se ma pouzivat k prac. ucelum a ne k nakupovani darku na vanoce. Pokud kupuje neco pracovniho, plati to uctarna, at uz prevodem nebo kartou.
ja kdyz si kupoval dalnicni znamku na slovensko (lze pouze elektronicky) tak jsem musel pouzit svoji kreditku protoze se mi bali sverit tu firemni ( nase firma ma jen jednu kde jsou vsechny prachy;) nasledne mi zaplacenou castku dali hotove.

ale uznavam ze u nas sou dementi ms platinum partner mluvi za vse.
A kdyby ses sprajcnul ze nedas tak co? A to neresim ruzne alternativce kteri kartu nemaji z osobnich duvodu. Neni bic kterym by te mohli donutit. Na mne uz to taky zkouseli v male firme a tim hur bylo ze jsem mel debetku. U debetky mit totiz  blokaci na hotel 50-100kkc neni nic prijemnyho. A jeste kvuli zamestnavateli.