CZC, aneb už mne tam neuvidí!

remet

Re:CZC, aneb už mne tam neuvidí!
« Odpověď #45 kdy: 04. 08. 2015, 12:24:09 »
fakt myslis ze nez se ozvat do czc jak to vypada, ti pomuze psat na forum do par let stareho vlakna jehoz obsah povazujes za aktualni ? :-D

Psal sis nekdy s CZC? Ze 4 emailu odpovedeli na jeden a to po 5 dnech.

Kazdopadne mi prijde nesmyslne tahat do obchodu emoce, takze je mi fuk jaky obchod ma jakou reklamu, ale musi umet to zakladni - dodat vcas to co jsem si objednal. A bohuzel v tomhle kulhaji v CR asi vsichni. Pro CZC neni den, dva u zbozi "skladem" zadny cas. Alza mi zase vytrvale posila v objednavkach jine zbozi. Proti tomu, kdyz jsem si objednal zbozi v Irsku nebo Nemecku, tak mi ho kuryr privezl druhy den. Proste ceske obchody se jeste maji co ucit.

martin

Re:CZC, aneb už mne tam neuvidí!
« Odpověď #46 kdy: 05. 01. 2016, 14:10:17 »
reklamace nebyla uznana klavesnice KB C-TECH SCORPIA, CZ, černá klavesy se na teto herni klavesnici ohoblovaly ze nebyli citelne za 3 mesice to jsem nechal,ale to ze se zaclo sekat w a shift s tim se opravdu hrat neda.
Vyjadreni technika V produktu jsou nalezené stopy tekutiny, oxidace. Zařízení nesplňuje záruční podmínky a předpoklady výrobce Koupil sem komponenty za 25000 a jim je problem vymenit klavesnici za 650kc
NIKDY CZC

Lzi jen aby nemuseli menit zbozi nebo vtatit penize.