Hraní na PC "na dálku"

radek

Re:Hraní na PC "na dálku"
« Odpověď #15 kdy: 22. 08. 2015, 19:57:52 »
To co jsem sal bylo o steammu michodem.

eL

« Odpověď #16 kdy: 22. 08. 2015, 22:40:02 »
Jak daleko od sebe budou terminaly fyzicky? Slo by stroj umistit nekam "do stredu" a tahnout hdmi 10-15m k obrazovkam do jednotlivych bytu? Uplne stejne by slo dotahnout usb pro periferie a kabel pro power/reset (ubastlit rozdvojeni).

Robtek

« Odpověď #17 kdy: 23. 08. 2015, 03:19:21 »
PC mám ve sklepě a obraz i USB táhnu 45 metrů, druhý monitor mám přímo ve sklepě a nastavené klonování obrazu, technicky vzato můžu hrát na dvou místech, jen ve sklepě je zima a hučí tam ta obluda...

Opakovač chce vyzkoušet s monitorem, jeden dával rozmazaný obraz, druhý je k nerozeznání od originálu.

Robtek

« Odpověď #18 kdy: 23. 08. 2015, 03:19:40 »

luky

« Odpověď #19 kdy: 23. 08. 2015, 12:04:34 »
30 FPS se na hraní už tak 15 let nepoužívá, takže použitelné to nemohlo být. Plus obrovská odezva daná streamováním. Tak dík za info k věci :D
Nevravím, že to bol dokonalý zážitok, ale že to bolo "použiteľné". V mnohých hrách sa PS4 a XBONE trápia aj s tým.

Nic menšího než 60 fps není dlouhodobě použitelné. Je s podivem, jak dlouho se tento omyl o hraní menší než 60 fps drží.

To jo, teprve nad stovku to začne být pořádná jízda a on někdo bude tvrdit, že hraje v pohodě při 30 :D

Hellraiser

« Odpověď #20 kdy: 23. 08. 2015, 15:42:43 »
No chlape tak nad timhle koumam asi 10 let a nic pouzitelneho jsem nenasel. Nadruhou stranu vyvoj jde kupredu a ja to posledni doubou moc nesleduju. Mozna by se nechalo pouzit Intel WiDi ale nemam stim zkusenost. Prenos dat z mysi a klavesnice na to se software najde a pokud to mas bezdratove tak na 15 metru by mohlo stacit pripojit prijimace do serveru (ale ten dosah je bez zaruky).
No a pak je tu problem s FPS a rozlisenim. U takoveto IT prasarny jses rad ze to chodi a vyzadovat po tom Full HD a 1024 FPS je blbost. U online hyperakcnich strilecek ma vysoky FPS vyznam aby ti neco neuniklo, ale osobne jsem hral hodne singleplayer her s maximalne 32 FPS (Oblivion misty spadnul pod 10 FPS) a prezil jsem to. Pravda je ze mam zkusenosti pouze s 17" monitory a hadam ze na 2 metrove LCD televizi to muze delat problem.
Kazdopadne jestli to rozchodis dej vedet.

ja

« Odpověď #21 kdy: 23. 08. 2015, 20:31:46 »
Pripoj na pc 2 monitory, 2 klavesnice, 2 mysi

kup si hdmi a usb predlzovacky a natiahni monitor+kb+mys do druhej izby