Chci udělat nový systém.

Jann

Re:Chci udělat nový systém.
« Odpověď #15 kdy: 15. 07. 2015, 13:28:02 »
A ta evoluce skutecne existuje? Ja jen ze v dobe osviceni, tedy takzvane iluminace, se zacal propagovat (od slova propaganda) Darwin a jeho domnela evoluce, aby se lidem vstipilo do hlavy, ze jedina spravna cesta zivota je prez mrtvoly a souboje.

Tak krátký text a tolik nevědomostí… Počítám, že další gényjus nezasažený školami, ale zato se samostatným „myšlením”.

P.S.: „Propagovat” není od slova „propaganda”, ale od slovesa PROPAGO = šířit, rozšiřovat. Ale to v té tvé snůšce nesmyslů stejně zapadá.

Evolucionar

« Odpověď #16 kdy: 15. 07. 2015, 13:50:07 »
A ta evoluce skutecne existuje? Ja jen ze v dobe osviceni, tedy takzvane iluminace, se zacal propagovat (od slova propaganda) Darwin a jeho domnela evoluce, aby se lidem vstipilo do hlavy, ze jedina spravna cesta zivota je prez mrtvoly a souboje.

Tak krátký text a tolik nevědomostí… Počítám, že další gényjus nezasažený školami, ale zato se samostatným „myšlením”.

P.S.: „Propagovat” není od slova „propaganda”, ale od slovesa PROPAGO = šířit, rozšiřovat. Ale to v té tvé snůšce nesmyslů stejně zapadá.

Ve skole tvrdi spoustu veci, treba ze komety jsou kole snehu a ledu. S domnelou evoluci to muze byt stejne.

« Odpověď #17 kdy: 15. 07. 2015, 13:57:49 »
Na skolach se tvrdi ledacos nepresne nebo spatne ale malo co tak totalne mimo, jako co jsi tu zatim vyplodil.

JSH

« Odpověď #18 kdy: 15. 07. 2015, 14:40:54 »
Dá se troll krmit tak moc, že z toho pukne? :P

« Odpověď #19 kdy: 15. 07. 2015, 16:46:41 »
Dá se troll krmit tak moc, že z toho pukne? :P
To se musí vyzkoušet

System Kvák

« Odpověď #20 kdy: 15. 07. 2015, 17:55:46 »
Ahoj, jsem stundentem prvního nočníku VŠ a chtěl bich začít vymyslet nějaký projetk. Nejsem vůbec spokojený s vyndows, nejde mi tam pusit jedna hra poříd to píše "operating system not supported". Zkoušel jsem nainstalovat nějak ovaldač lae nepomohlo TO. Psal jsem i 1 ajťákovi a ten říkal, že to mám zkusit restardovat a taky nic. Chtěl bich udělat nový systém hhezčí. Aby tam všechno šlo.

KDO DO TOHO JDE SEMNOU?

Zkus víc chlastat. To ti pomůže.