Firefox po upgrade na verzi 38.0?

Firefox po upgrade na verzi 38.0?
« kdy: 19. 05. 2015, 20:08:53 »
Edit / Preferences

Přechází FF taky na ten hnusný "material design"?
Jsem sám, komu se to nelíbí?

https://www.mozilla.org/en-US/
Ajo
:o >:(

Re:Firefox po upgrade na verzi 38.0?
« Odpověď #1 kdy: 19. 05. 2015, 20:27:03 »
Edit / Preferences

Jsem sám, komu se to nelíbí?

https://www.mozilla.org/en-US/
Ajo
 :o >:(
Nuž, stránka vyzerá pekne hnusne, pripomína mi to ten humus od M$, ktorý nikto nechce.

j

« Odpověď #2 kdy: 19. 05. 2015, 20:29:14 »
Jop, na ten zjebanej web uz sem se omylem taky dostal ...
Do konfigurace sem se sel podivat az ted, a je mi z toho na bliti ... (a to mam jeste noia fox, kterej ten vzhled pomerne slusne prekopava, ale bohuzel funguje cim dal hur, protoze ti idioti neustale neco rozbijej)

A ze nejsi sam se muzes presvedcit trebas tuhle https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/classicthemerestorer/statistics/?last=365

Ale daleko vic me serou tim, ze nejdriv vykrikujou jak sou pluginy zlo, a ted tam mastej jednu srajdu za druhou a bez ptani. Aby clovek s kazdou dalsi verzi zkoumal, jak se tech sracek zbavit nebo je aspon vypnout. Von totiz jiste DRM modul od ADOBE nebude deravej jak reseto, kdyz flash od ADOBE deravej jak reseto je a furt.

« Odpověď #3 kdy: 19. 05. 2015, 20:42:34 »
Ale daleko vic me serou tim, ze nejdriv vykrikujou jak sou pluginy zlo, a ted tam mastej jednu srajdu za druhou a bez ptani. Aby clovek s kazdou dalsi verzi zkoumal, jak se tech sracek zbavit nebo je aspon vypnout. Von totiz jiste DRM modul od ADOBE nebude deravej jak reseto, kdyz flash od ADOBE deravej jak reseto je a furt.

Našťastie sa ten grc od Adobe nedostal do Linuxu, predpokladám že to nebude ani vo FreeBSD, takže v tomto smere som v kľude. Od jablka nič nemám a od M$ mi nič do domu nesmie.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 19. 05. 2015, 22:10:30 »

To spis take vykachlikovali ne? Jako Microsoft.

Fantomas

« Odpověď #5 kdy: 19. 05. 2015, 23:36:59 »
Bud designerum dosly napady nebo podlezaj, aby z ms vypadly nejake penize.

nobody

« Odpověď #6 kdy: 20. 05. 2015, 00:38:38 »
nejdriv nasazeni Bing vyhledavace, pak Metro vzhled stranek... aby nakonec nebyl Firefox vychozi browser ve Windows10...  ;)

Froggy

« Odpověď #7 kdy: 20. 05. 2015, 07:13:00 »
pripomína mi to ten humus od M$, ktorý nikto nechce.

Ehm...proc tedy mnoho lidi kolem mne prechazi z iPhone nebo Androidu na Win a jsou maximalne spokojeni?

« Odpověď #8 kdy: 20. 05. 2015, 09:00:55 »

Ehm...proc tedy mnoho lidi kolem mne prechazi z iPhone nebo Androidu na Win a jsou maximalne spokojeni?

Protože mají minimální požadavky?

Lol Phirae

Karel

« Odpověď #10 kdy: 20. 05. 2015, 12:11:14 »

Podle lidí z mého okolí: z iPhone kvůli ceně (přechází ale až když iPhone začne blbnout, prostě jen koupí nový mobil levnější) a z Androidu jen a pouze kvůli Androidu. Google dokázal Androidem neskutečně naštvat tolik lidí, že prostě už jen z principu tenhle "adware s parodií na bezpečnost" nechtějí. Nehledejte za tím nějaké super kvality MS Windows, prostě jsou přijatelné a konkurence své zákazníky naštvala. Beztak drtivá většina lidí na tom jen používá webový prohlížeč, takže ani nepozná, co je v tom vlastně za OS.