Dobre se dela ten projekt, o kterem mam jasno. Kdyz jsem zacinal programovat take jsem "nevedel co", velky projekt byl stale prilis ambiciozni a malych uz jsem mel po krk. Casem jsem zjistil, ze to je spise tim, ze dost veci pro mne bylo jeste stale slozite udelat a tak jsem se naucil nejake veci o datovych strukturach a zkousel si osahat jejich implementace (pole, seznamy, stromy), pak ruzne komunikace, thready atd... Tehdy se to pro mne vse zlomilo a najednou jsem byl schopen psat slozite programy. Takze za sebe mohu rici, ze u mne takove myslenky vyvolavala neuprimnost sameho k sobe v tom co umim a neumim. Drive jsem vetsinou predcasne rezignoval neco dokoncit, ale pote co jsem ziskal lepsi programatorskou zasobu jsem jiz intuitivne zvolil na zacatku spravne reseni a rovnou videl koncept pred sebou a o to vic mne bavilo to programovat, protoze jsem vedel, ze to jiz dokazu. Tot cast jestli se to stava i ostatnim (nerikam ze to maji vsichni stejne, ale je to ma osobni zkusenost).
Jinak pokud te bavi skola hrou a opravdu nevis coby, pak muzu z vlastni zkusenosti doporucit ceskou hru Space Engineers, tam lze programovat soucastky sve lodi ci zakladny v C# a tvorit tak docela sofistikovane veci, moznosti jsou nepreberne. Na to ti zamestnavatel kasle, ale tobe to dat neco muze, nevim v jake jsi fazi tak to ber jen jako nezavazny tip.
Take mnoho inspirace a zkusenosti jsem nabral ctenim cizich kodu.
Nevim ale v jake fazi jsi a timpadem ani jestli takove hrani si ma pro tebe jeste smysl,