Eroticka reklama na root.cz

Re:Eroticka reklama na root.cz
« Odpověď #30 kdy: 24. 03. 2015, 20:49:49 »
erotická reklama na rootu je obecně v pořádku, ale ta reklama na 10-ti leté sexy holčičky mi přijde trochu moc
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #31 kdy: 24. 03. 2015, 20:51:30 »
Ne, to je tak, že google tě špehuje, co hledáš a na jaký weby chodíš. Podle toho potom na tebe cílí reklamu :D

a sakra...
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

m

« Odpověď #32 kdy: 24. 03. 2015, 20:52:22 »
erotická reklama na rootu je obecně v pořádku, ale ta reklama na 10-ti leté sexy holčičky mi přijde trochu moc

Uvědomuješ si, k čemu jsi se přiznal ?  :D

« Odpověď #33 kdy: 24. 03. 2015, 20:53:00 »
jsi pomalej :p

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 24. 03. 2015, 21:22:52 »

Klid, tem desetiletejm holcickam je stejne nejmin tricet.

m

« Odpověď #35 kdy: 24. 03. 2015, 21:24:51 »

Klid, tem desetiletejm holcickam je stejne nejmin tricet.

Jo to jsou Asiatky. Tak to je OK

CryptoGuru

« Odpověď #36 kdy: 24. 03. 2015, 22:40:15 »
Ne, to je tak, že google tě špehuje, co hledáš a na jaký weby chodíš. Podle toho potom na tebe cílí reklamu :D

Samozrejme. Kdyz si k uctu prihlasen, pouziva cookies a sleduje te na vsech Google aplikacich (G+, Youtube, mapa, prekladac, vyhledavac ....). Ale ne jen to. Vetsina webu ma G+ like buttony a nebo jine google aplikace (mapa,  vkladani komentaru, analyza pristupu a dalsi). A pres to vidi, na jake stranky chodis. Ne vsechny cookies nutne zmizi pri odhlaseni.

Staci se podivat na neco na aukru nebo tak a byt na G+ prihlasen.

m

« Odpověď #37 kdy: 24. 03. 2015, 22:52:09 »

Samozrejme. Kdyz si k uctu prihlasen, pouziva cookies a sleduje te na vsech Google aplikacich (G+, Youtube, mapa, prekladac, vyhledavac ....). Ale ne jen to. Vetsina webu ma G+ like buttony a nebo jine google aplikace (mapa,  vkladani komentaru, analyza pristupu a dalsi). A pres to vidi, na jake stranky chodis. Ne vsechny cookies nutne zmizi pri odhlaseni.

Staci se podivat na neco na aukru nebo tak a byt na G+ prihlasen.

Přihlášenej bejt vůbec nemusíš, je to jedno. Já žádnou takovou službu nevyužívám a reklamy se mi zobrazují podle toho, co hledám (pokud bych vypl adblock pochopitelně)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 24. 03. 2015, 23:51:28 »
Holt to chce obcas promazat susenky, vcetne tech flashovych. Pokud ovsem jste prihlasen na slidilskych serverech, moc to nepomuze. A to jeste muzeme doufat, ze opravdu pouzivaji jen susenky a ne nejake otisky OS, ktere stroj identifikuji celkem jednoznacne.

toJeJedno

« Odpověď #39 kdy: 25. 03. 2015, 10:11:33 »