Práca v Ciklum (bývalý CN Group CZ) embedded hw a sw v C

Poznáte túto firmu, prípadne môžete napísať skúsenosti s prácou v tejto firme  ? Jedná  sa o ponuku embedded hw & sw v C pre mikrokontrolery. 

Bol som na pohovore na pobočke v Bratislave, ale možno by mi pomohli aj recenzie z českých pobočiek (Praha, Zlín). Ďakujem

Re:Práca v Ciklum (bývalý CN Group CZ) embedded hw a sw v C
« Odpověď #1 kdy: 12. 05. 2025, 20:52:17 »
Pokud je pro někoho prioritou pracovat v prostředí, kde má větší váhu formální politika diverzity a neustálá školení o etice než skutečná odborná práce, bude zde pravděpodobně spokojený. Vnitřní pravidla a omezení mohou působit jako cenzura a zdržují řešení skutečných problémů.
Lokální vedení v CZ/SK se snaží udržet úroveň, ale atmosféra v celé společnosti se mění a dřívější energie a smysl pro realitu už jsou zřejmě minulostí. Zajímaví lidé již loď opustili.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

« Odpověď #2 kdy: 16. 05. 2025, 06:32:45 »
Snad jen - podepisuji se pod předchozí příspěvek. České vedení ani nikdo jiný nemůže dlouhodobě vydržet - ono se to vše projevuje stále více. Řada lidí loď opustila a řada lidí byla hozena přes palubu.

« Odpověď #3 kdy: 16. 05. 2025, 17:01:02 »
Vnitřní pravidla a omezení mohou působit jako cenzura

ale nemusejí

siva01

• *
  • 28
  • Linuxák, Drupalista a fanda open source
    • Zobrazit profil
    • LudekKvapil.cz
« Odpověď #4 kdy: 21. 05. 2025, 11:11:03 »
Já jsem tam až do února tohoto roku pracoval. Je tam velká podpora home office a různé jiné benefity. Za CN Group se ovšem lidi drželi a pracovalo se na jejich vývoji, dávali jim interní projekty. V Ciklum tohle nefunguje. Jak skončí projekt, tak taky končíte. Je to více body shopping. Jako pokud člověk dělá jako freelancer a počítá s tím, že je tam prostě jen a ten projekt, tak si myslím, že to Ciklum je fajn volba. Pro lidi, kteří hledají zaměstnání na 10 let, už to není (v CN byli lidi i přes 10 let).

Jinak já tam cenzuru nezažil, ale nejsem toxický, abych si z někoho dělal srandy kvůli náboženství, barvě, nebo genderu. Takže tohle mě vůbec netrápilo.
« Poslední změna: 21. 05. 2025, 11:17:28 od siva01 »
Drupal & AI solutions