muj problem je ze alza mi neuzala zaruku, ze musim vratit spravny par ( kit) a ja nemam sanci najit ktery DIMM byl ten druhy. (bych potreboval 16 pokusu)
jsem to pred tim vzdal, muj cas mel vetsi hodnotu, ted je ale jina situace...
bTW overclocking to nezpusobil, naopak mdb tam porad strkal nizsi frekvence a napeti, jsem vzdal i sachovani s profily.kruci to mam kupovat Apple?.to by bylo prilis radikalni.na mne jsou prilis woke a progresivni
ale pri dalsi obmene uz jen ECC. bez pochyb pro mne vyhodnejsi.
ps. da se aspon nejak catecne testovat pamet bez restartu do memtestu? ( ono 10 h pro 64 GB je dost dlouho). Ale je mi jasne ze Windows jsou abstrakcni vrstva
a to mi zrovna teď musel odejit dalsi DIMM od Corsairu. furt mi padali taby od Firefoxu, tak jsem zkusil memtest.
je to vubec mozny, tak častý rustovy chyby? ( ok uz je to 9 mesicu co odesel yen prvni Corsair
kterej hazjl zrusil paritu u pamětí...
Mel jsem par let zpet 4x 16G DDR4 dimm (tusim takove zakladni 2133), postupne odesli dva ci tri.. u vypinaneho PC to jednou nenabootovalo s pipanim memory error. Bylo to kupovano z druhe ruky levne, ale od Alzy a je tam ta dozivotni zaruka. No bylo to hodne blby tam opakovane chodit - ale zaruce dostali, vracela se puvodni nakupni cena, nechal jsem to na kreditech a nakoupil jiny veci.
Podle me to byla nepovedena serie, treba mirne vadny pajeci profil.. nezkousel jsem to ale prepajet kdyz to melo zaruku.