Homeoffice - v čem je problém?

Tommm

Re:Homeoffice - v čem je problém?
« Odpověď #135 kdy: 13. 01. 2017, 15:11:29 »
Ptal sem se po tom, co sem odesel. Tak ja vam nevim. Ale na tom nezalezi. Vy budete mit pravdu svou. Proc se to tema vlastne vubec otevira a sem na to neprimo tazan? :)
Postupujete metodou "podle sebe soudim tebe".

Ne, ale znam tak trochu lidi. Ja prave nepatrim k tem, co by vam mazali med kolem huby. Podle toho, co jste zac, byste budto dostal odpoved bez servitku nebo bych vas poslal vznaset dotazy do lamparny na Hlavnim nadrazi.

I takto se to da. Mate pravdu, nekomu se odpovi a nekomu zase ne :)

e3k

« Odpověď #136 kdy: 13. 01. 2017, 19:02:19 »
PS: moje konspirativne kontakty zastavaju nazor ze za rusenim HO je realitna a cestarska lobby.

Důvod je možná prozaičtější... zaměstnanci z výroby u pásu (čti voliči KSČSSD a členové odborových svazů) nesnesou pomyšlení, že by někdo mohl pracovat z pohodlí domova s maximální flexibilitou. Tak se to v rámci obecného blaha a ochrany zaměstnanců zreguluje (čti prakticky znemožní pro nepoužitelnost)
neviem ci KSČSSD ma vplyv na Amazon odkial tento trend pochadza. Pred par rokmi som cital na standard.at clanok ze Amazon vyvija kampan "back to the office". No a teraz to prislo v ramci vedenia firmy "Agile" do firmy IBM kde pracujem. Hladam si novu robotu serem na karieru :)

TomBA

« Odpověď #137 kdy: 13. 01. 2017, 19:44:37 »
Co se těch záchodů týče, to si tam musite na Slovensku trochu v jinacich smerech asi poresit, je treba konecne prejit od kadibudek ke splachovacim zachodum, vasinci asi nejsou jeste zvykli :D
Aby som ukludnil tvoje uebermenschovske pudy, tak to nebolo v SK ale CH. Ako som písal, nebol som šéf, len som to sledoval a ticho som ho ľutoval a kolega s problematickou hygienou bol francúz, ten čo furt chodil neskoro bol nemec/švajčiar. A nebola to žiadna spodina, všetko vzdelaní ľudia. Finančný sektor.

TomBA

« Odpověď #138 kdy: 13. 01. 2017, 19:55:17 »

Hele ptal sem se jich nekolikrat a kokot "sef" sem podle nich nebyl.
Jeste i par let dozadu vzpominame na spolecne casys nekterymi z nich.

Ja sem ti tu jen uprime rekl jake sou moje vlastnosti in general, ale prave diky vlasnosti "dorozumim se reci kazdeho kmene" muzu fungovat mezi kymkoliv a dokonce i kokotama jako si ty. Co ti na tom neni jasneho?

Ty to nemuzes asi pochopit, vy mate trosku jinou naturu na tom vychode.
My si ze sebe dokazeme delat zadek od rana do vecera, vy ne. Ste moc hrdy :D
Tipoval som že sa sem niekde dostaneme. Áno, toto je argumenácia správneho šéfa.
Ako som písal vyššie tvojmu súputníkovi nebolo to v SK a neboli to slováci.

Takže ak si sa ich pýtal viackrát, tak potom to asi bude tak ako píšeš.

Okrem toho som nenapísal že si ko*ot. Napísal som že si vypočuješ aký si ko*ot.
Ešte raz. Napísal som že tvoji podriadení si to o tebe budú myslieť (a aj hovoriť ako vidíš vyššie v tejto diskusii). Nie všetci samozrejme, ale dostatočný počet hocičo budeš robiť.