Vidim, ze na nezmysly by vas bolo, ja som sa pytal normalne. Poniektori si tie nezmysly mozu nechat pre svoju babku vrtulku. Ostatnym dakujem za odpovede.
Nepracujem v IT firme ani na nejakom klasickom/beznom pracovisku.
Pracujem tam, kde technologia musi byt prisne oddelena od internetu (viac nepoviem).
Je tam ale jeden PC, ktory je napojeny mimo technologiu a ked som mrkol na verejnu IP toho PC, tak IP je zo susedneho statu, cize to pojde cez nejaku vpn, alebo ....
Priklad:
Predstav si, ze predavacka ma v predajni PC a na nom internet, ktory jej funguje ako mne (google nejde atd .... vid vyssie).
Hodi otazku do fora a niekto jej odovie, daj vypoved ..... to je co za firma .... posli mail na IT oddelenie ..... sef je k*k*t ..... atd ....
Predavacka ma predavat a ked nema zakaznikov, tak nepredava a moze si zasurfovat. Kedze surfovanie jej nefunguje tak ako by chcela, tak ma ist za sefom a pytat sa ho preco jej ten zasrany google nefunguje ??
Sef jej asi povie, ze ked nepredava, tak ma vyrovnavat topanky v regaloch, alebo dokladat rohliky do rohlikarne atd .... a nie surfovat a cely PC aj z internetom jej zrusi.