Ja tu vidím práve opak pár chlapov či chalanov čo by ti aj pomohli. Pretože toto forum je skutočne plné prispievatelov celé roky a sú tu ludia čo si zaslúžia môj obdiv. Ono je to trocha ludské si pomáhať a v linuxovej komunite vítaju aj nováčika. Ale skutočne pentesting/hacking distro pre človeka čo linux nepripojí ani k internetu/siete moc vhodné nieje. Vyskúšat tri rôzne releasy a dostat sa po apt-get update tam stroskotat. Tažko ti niekto poradi.. uprimne už si to tu mal napisane. Máš to vo videach, výpis neposkytuješ. Potrebuješ iba Youtubká a neberieš na zretel, že práve tu ti ludia môžu najviac pomôcť. Si tu tak trocha unikát, ja si moc nepamatam podobný prístup asi od nikoho ako to tu predvádzaš a som aj zaskočený, že si tak troška iný. Ale stale to nemyslim v zlom ty si skratka zober nejake disto ubuntu, debian a začni. To čo chceš ty je stiahnut a zkompilovať modul pre danu wifi kartu pre podporu monitor modu. To ale všetci pochopilo, žial málo kto chápe kde to u teba stroskotalo. Preto nikto nepíše, neradí a kopec ludí aj rezignovalo. Lebo si myslia možno to čo ja. Že ty chceš aby niekto iný tukal a klikal do klavesnice. A my si to nevieme predstavit. Ak chceš ten monitor mode … prečo nič nerobíš!