TP LINK TL-WN722N v2/v3 spárování s Kali Linux

k3dAR

• 3 124
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
Re:TP LINK TL-WN722N v2/v3 spárování s Kali Linux
« Odpověď #15 kdy: 17. 03. 2025, 10:59:36 »
Díky za odpověď, přejdu na poslední verzi.... jen se zeptám jestli lze v této verzi používat TP LINK TL-WN722N v2/v3 v režimu monitoringu?? Nenašel jsem youtubko, že by to někdo realizoval s tímto modelem.
To vazne netusim kdyz nepouzivam Kali a nemam WN722N ;-)
Takze hodne teoreticky, pokud pojede jeho ovladac na tom novejsim jadru, neni asi duvod aby to neslo... a k tomu:

- na tvem odkazu postupu pouzivaji ovladac z https://github.com/aircrack-ng/rtl8188eus (podporuje jadro 6.10 dle changelogu, ale mozna i novejsi)

- tam ale pisou ze ovladac je zastaralej(DEPRECATED) a mas prejit na https://github.com/lwfinger/rtw88

- kdyz sem hledal pro zajimavost jak na WN722N V4, tak navod (kde pise ze postup je stejnej pro V2/V3) pouziva ovladac z https://github.com/SimplyCEO/rtl8188eus
    (kde vidim posledni upravu pred 2 tydny, pridani podpory jadra 6.13.x coz je momentalne posledni dostupne Linux jadro)

=> takze muzes zkusit pripadne vsechny moznosti a uvidis ;-)

BTW: je tajna odpoved na otazku jak to na tom USB mas? Live, Live+Persistent, Nainstalovane ?

momok

« Odpověď #16 kdy: 19. 03. 2025, 19:17:51 »
Snad zodpovím tu "utajovanou" odpověď = USB Live Persistence + při dalším spuštění jsem zkusil USB Live.
Kali Linux mám obr.1 (viz příloha) na flash načítající z micro karty, hned na začátku jsem dopadl - viz Screenshot (příloha), když jsem chtěl postupovat dle  https://www.reddit.com/r/Kalilinux/comments/12kf85m/tplink_wn722n_v40_drivers/ (doporučeno "navod").

flack

« Odpověď #17 kdy: 20. 03. 2025, 10:27:41 »
A dalej? Ako ta obmedzuje predchadzajuci výpis? Povedal by som nijako.

Edit: mne to pride, že ty chceš aby za teba ludia tukali do klavesnice a klikali myšou :o
« Poslední změna: 20. 03. 2025, 10:31:12 od flack »

Karmelos

• 1 154
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 20. 03. 2025, 10:35:40 »
A dalej? Ako ta obmedzuje predchadzajuci výpis? Povedal by som nijako.

Edit: mne to pride, že ty chceš aby za teba ludia tukali do klavesnice a klikali myšou :o

Nene, pán je podle mě scriptkiddie a zkouší si hackovat cizí wifiny podle jůtůbu, aniž by tušil co, nebo spíš jak to vlastně dělá.
Gréta je nejlepší.

« Odpověď #19 kdy: 20. 03. 2025, 12:11:00 »
Funguje uplne v pohode. Odzkouseno na Kali 2025.1 rolling.

momok

« Odpověď #20 kdy: 21. 03. 2025, 18:06:56 »
Díky za odpovědi......jak čtu tak je to spíše samý student filozof :-) neboť je to samé "já si myslím", "on možná chce" apod. Kdybych měl potřebu hackovat cizí wifiny, tak bych nejspíš byl bez netu a nemohl bych zde reagovat a ani bych se nikam nedovolal, když platím za data od Vodafonu.

flack

« Odpověď #21 kdy: 23. 03. 2025, 01:40:06 »
Ja tu vidím práve opak pár chlapov či chalanov čo by ti aj pomohli. Pretože toto forum je skutočne plné prispievatelov celé roky a sú tu ludia čo si zaslúžia môj obdiv. Ono je to trocha ludské si pomáhať a v linuxovej komunite vítaju aj nováčika. Ale skutočne pentesting/hacking distro pre človeka čo linux nepripojí ani k internetu/siete moc vhodné nieje. Vyskúšat tri rôzne releasy a dostat sa po apt-get update tam stroskotat. Tažko ti niekto poradi.. uprimne už si to tu mal napisane. Máš to vo videach, výpis neposkytuješ. Potrebuješ iba Youtubká a neberieš na zretel, že práve tu ti ludia môžu najviac pomôcť. Si tu tak trocha unikát, ja si moc nepamatam podobný prístup asi od nikoho ako to tu predvádzaš a som aj zaskočený, že si tak troška iný. Ale stale to nemyslim v zlom ty si skratka zober nejake disto ubuntu, debian a začni. To čo chceš ty je stiahnut a zkompilovať modul pre danu wifi kartu pre podporu monitor modu. To ale všetci pochopilo, žial málo kto chápe kde to u teba stroskotalo. Preto nikto nepíše, neradí a kopec ludí aj rezignovalo. Lebo si myslia možno to čo ja. Že ty chceš aby niekto iný tukal a klikal do klavesnice. A my si to nevieme predstavit. Ak chceš ten monitor mode … prečo nič nerobíš!
« Poslední změna: 23. 03. 2025, 01:42:28 od flack »