Noo.. Keby to bolo pre mňa, tak každá ušetrená korunka dobrá, pretože je jasné, že vysokú návštevnosť to (minimálne prvý rok) nebude mať.
Problém je, že toho človeka poznám až príliš dobre a nemá problém dať 2000 ročne za hosting, ak mu to psychologicky bude sedieť s jeho paranoidnou predstavou o bezpečnosti, stabilite, blablabla. O ňom by sa dali rozprávať príbehy a príbehy. Navyše, tých 2000 je vzhľadom k cene jeho koníčka zanedbateľný peniaz, podstatne viac ho stojím ja ako tech support PC a spol.
Wedos nepoznám. Kedysi som mal parkovanú doménu u Active24, ale tak to zas nie je nejaká veľká veda :-) Naozaj by som rád službu, kde výpadky sú minimálne. Jednak to nejde z môjho vrecka a jednak som prvý, koho zdrbú ak to nejde. Navyše, osobne by som rád skúsil, aké to je, byť v opatere veľkej firmy ako napr. práve Yahoo (ale to už sme u veeeeľmi subjektívnych požiadaviek - niečo podobné, ako keď toho istého človeka pred kúpou fotoaparátu nenápadne smerujem k Pentaxu, aby som si ho potom mohol vyskúšať a občas požičať aj ja) :-D