Dva dotazy k forum root

Dva dotazy k forum root
« kdy: Dnes v 12:19:36 »
Chci se zeptat jestli si můžu udělat ještě jeden účet nebo je to proti pravidlům (pravidla jsou kde?). Zřídil bych si účet pod jménem pod jakým budu propagovat svou značku ale jako fyzická osoba.

Druhá záležitost se týká těch zakázek. Všechno to tu je orientované na HW nebo SW, ale chtělo by to - respektive, dle mého názoru by bylo dobré kdyby bylo možné roztřídit ty poptávky a nabídky podle oboru: Např. čistě Programování nebo čistě Grafika. Grafiku tu moc nevidím. Nebo možná Programování, www celkově a grafika zvlášť... Takže nemyslím grafiku jako GPU.

Re:Dva dotazy k forum root
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 12:31:20 »
to by me zajimalo, jestli zdejsi forum kdy fungovalo jako dobre misto pro nabizeni ci prijimani zakazek?!

myslim, ze jsou na to vhodnejsi portaly.

Karmelos

• 1 068
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 12:34:22 »
IMHO tohle mělo jít do mejlu panu Krčmářovi.
Gréta je nejlepší.

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 12:40:42 »
Nějaké portály zaměřené přímo na grafiku?

« Odpověď #4 kdy: Dnes v 12:45:44 »
Vytvořit si další účet je samozřejmě možné, tohle není problém a ani to vlastně není jak omezovat. Spíš je problém v tom „propagovat svou značku“, protože komerční nabídky jsou tu zakázány. Nechceme, aby se nám to tu zvrhlo v sebepropagační portál. Samozřejmě něco jiného je čistá odpověď na poptávku ve fóru.

Další dělení téhle sekce by se dalo zvážit, ale je tam toho tak málo, že to podle mě zatím nepředstavuje reálný problém. Navíc nikdy nebylo smyslem fóra v něm takhle ve velkém poptávat práci. Ty sekce jsou spíš reakce na to, že to někteří uživatelé stejně dělají, takže jim k tomu byl vytyčen zvláštní prostor.

« Odpověď #5 kdy: Dnes v 13:35:06 »
Nabízím práci
"Pracovní inzeráty hledající zaměstnance. Vkládání pracovních nabídek je zpoplatněno."
a "Nabízím zakázku" zpoplatněné není? V popisu je "Poptávky po provedení komerční zakázky."
Já měl na mysli - jméno účtu pro mě by se rovnalo jméno názvu mé značky (ale jako fyzická osoba nemám podnik). A vložený inzerát by mohl znít: Hledám práci...

Ale mě to přijde divné že to není roztříděné. No asi spíš zajdu na jiný portál to bude mít větší smysl.

« Odpověď #6 kdy: Dnes v 14:13:25 »
To zpoplatnění je skutečně jen u inzerátů hledajících zaměstnance, protože to je zpoplatněná služba pro firmy – vlastně jejich reklama.

Nabídka zakázek je naopak služba pro čtenáře, kteří chtějí takové zakázky provádět. Čili je to něco jako „hledám člověka, který pro mě udělá…“.