Google Sites a nastavení CNAME v DNS

Google Sites a nastavení CNAME v DNS
« kdy: Dnes v 14:45:00 »
Potřeboval bych poradit s nastavením dns a následujícím publikovaní pomocí google sites. zasekl jsem se na tomto kroku :

Vytvořte nový záznam CNAME
Jako hodnotu nebo alias CNAME zadejte www
Jako cíl CNAME zadejte ghs.googlehosted.com. (včetně tečky na konci)

můj poskytovatl domény to má jinak protože když dám jen www tak to nepřijme jako platný formát. Zkoušel jsem toto viz příloha. Vim o tom prd prosím poradtě,

Děkuji za případné rady

Re:Google sites problém DNS
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 15:30:05 »
V tuto chvíli máte jiný, vážnější problém, s rozbitým DNSSEC. Vizte https://dnssec-debugger.verisignlabs.com/praha-rytectvi.cz
To je potřeba spravit jako první. Může a nemusí to souviset s nesprávnými CNAME záznamy. Doporučuji:

• Smazat všechny ty uvedené CNAME záznamy.
  • Po chvíli, za hodinku, za dvě, zítra, zkusit, zda ten test je "zelený". Pokud DNSSEC problém bude trvat i zítra, obraťte se na vašeho poskytovatele služeb. A pošlete mu pro jistotu odkaz na ten test.
  • Po vyřešení problému s DNSSEC nastavte DNS CNAME záznam www.praha-rytectvi.cz. odkazující na ghs.googlehosted.com., obojí s tečkami na konci. (To už jste skoro měl, jen je potřeba v tom webovém nástroji na obou stranách psát ty koncové tečky.)

Update: Teď dodatečně koukám, že u A záznamů tečky nejsou. Takže pro změnu v kroku tři dejte obě strany bez koncových teček.... Pardon.

Re:Google Sites a nastavení CNAME v DNS
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 15:34:28 »
Děkiji moc, vyzkouším, jen nevím proč mi jeden zaznam (https:\www.praha-rytectvi.cz) nejde smazat.

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 15:48:20 »
Hm, tím se to dál komplikuje. Ten webový administrační nástroj Vám dovolil vložit formálně nesprávný (čtěte nesmyslný) záznam. A neumí s ním dál pracovat. Takže nejdřív budete muset jít přes toho poskytovatele DNS služby a požádat, aby ten záznam smazal on. Následuje čekání, jestli se sám vyřeší problém DNSSEC nebo zda opět budete muset jít na poskytovatele. A teprve do třetice zavedení nového CNAME záznamu.

« Odpověď #4 kdy: Dnes v 16:01:23 »
Ok obrátím se na něj, nechci ho otravovat o víkendu je to známí známého tak s tím počkám do pondělí, doufal jsem že to bude drobnost, ne že to celí rozes*ru :D Děkuji za tvoje rady, já jsem v tomhle zoufalec.