Krabička k mini PC a neznámé mikrospínače

Krabička k mini PC a neznámé mikrospínače
« kdy: 24. 06. 2019, 20:54:02 »
Kúpil som si škatulku k mini arm doske. sú tam mikrospínače a na ich mieste je len otvor kde sa asi niečo vkladá. Nejaká súčiastka ktorá prilne k tomu mikrospínaču aby sa to dalo pohodlne zapínať či resetovať.

A potom sú tam dva otvory na antény tiež neviem kde mám kúpiť ten hub na anténu a antény (antény sú tam kôli wifine).

Čo mám robiť?

Mám to zobrať celú dosku do nejakej elektro predajne? (Kúsok odomňa je GM electric) Alebo ako nájdem tie súčiastky čo k tomu potrebujem? Na stránke výrobcu (dosky a škatulky) som nič nenašiel.
« Poslední změna: 24. 06. 2019, 22:36:31 od Petr Krčmář »

creatura

Re:mini PC
« Odpověď #1 kdy: 24. 06. 2019, 21:12:10 »
Přeložme to do češtiny: koupil sis jakýsi mini pc ve ktrém jsou nějaké otvory do kterých se pravděpodobně něco strká a ty nevíš co máš dělat ...  ??? ::)

Mám radu, ale je o ovčím sýru.

k3dAR

• 3 088
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
Re:mini PC
« Odpověď #2 kdy: 25. 06. 2019, 00:00:19 »
@creatura kdyz uz ti to nemysli, radeji priste nic nepis...

@fortran1986 pokud "prodlouzeni tlacitka" nebylo v baleni krabicky a/nebo vyrobce krabicky je nenabizi zvlast, bud se smiris s tim ze to budes mackat "nejakou tyckou", nebo jak pises zajdi do GM, a zkust nejake vhodne nasazovaci(?) tlacitko na spinac tam najit...
pro anteny si nejdriv zjisti u vyrobce (v nejhorsim riskni vylucovaci metodou ocima: https://it.cestuji.info/wifi-konektory.php) jakej ma na desce konektor, podle toho pak koupis pigtail (kablik) s na jedne strane to co sedne do desky, na druhe strane to co bude "na konci" anteny kterou vyberes...

Re:Krabička k mini PC a neznámé mikrospínače
« Odpověď #3 kdy: 25. 06. 2019, 10:29:35 »
Nic v zlom, ale je to napisane dost spatne a nikto netusi aku mas dosku a ani skatulku.
Urcite  vyrobca dosky a aj skatulky maju nejake weby, tak hodili by sa linky na veci ktore si kupil.
Predpokladam, ze na doske su vyvody pre reset, start + indikacne diodky a pri skatulke mas mikrospinace. Predpokladam, ze to bude potreba nadratovat, ale tazko povedat, ked nevieme co si kupil.
Ja mam napr. mini itx dosku (pouzitu ako server) a skatulku nemam ziadnu. Ak nahodou potrebujem restart, tak to robim jumperom  :D
Ale neviem ci som to uz niekedy restartoval ... uptime mam vyse roka.
Mam to vlastne online 24/7/365 a vypadne to len ak energetici vypnu prud (UPS mi drzi max 3 hod).