Lets encrypt revokace certifikatu

JanS

Lets encrypt revokace certifikatu
« kdy: 09. 03. 2016, 20:57:10 »
Zdravim,
chci si nastavit https pomoci Letsencrypt. Dvakrat uz mi to na stejne domene fungovalo (nekdy po novem roce, po druhe vcera). Po dnesnim pokusu mi ale FF hlasi:
Kód: [Vybrat]
An error occurred during a connection to mracek.syselnet.cz. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long)
Problem mam obavu bude v tom, ze vcera jsem uspedne nainstaloval certikaty, vsechno slapalo jak hodinky, z urcitych duvodu jsem ale musel server komplet preinstalovat. Takze i letsencrypt jsem spustil pekne od znova. Mam obavu, jestli ted nema CA na moji domenu dva ruzne zaznamy, coz se mu nelibi.
Poradi nekdo, jak z te bryndy ven? Puvodni klice samozrejme nemam...
Diky

Re:Lets encrypt revokace certifikatu
« Odpověď #1 kdy: 09. 03. 2016, 21:11:28 »
To Let's Encrypt určitě nevadí, že je vystaveno víc certifikátů. Naopak je to docela běžná věc, pokud si necháváš certifikáty obnovovat třeba každý měsíc. Spíš bude problém v nastavení TLS na serveru. Zkontroluj ho nebo ho sem přilož.

devnull

« Odpověď #2 kdy: 09. 03. 2016, 21:17:39 »
Ja myslim, ze bude nejaky bordel v nastaveni virtualu v apache.
Zadny virtual pro ssl, spatna ip adresa, port nebo neco takoveho.
Se samotnym certifikatem bych to nespojoval

JanS

« Odpověď #3 kdy: 09. 03. 2016, 21:31:04 »
Tak to jsou ty lepsi zpravy :-)

To TLS najdu kde? Priznavam, v tomhle jsem lama...

Do apache jsem prave nahral configuraci virtualu od minula, kterou si letsencrypt upravil k obrazu svemu. Vcera to fungovalo, dnes ne.

JanS

« Odpověď #4 kdy: 09. 03. 2016, 21:43:29 »
Tak to bylo opravdu mezi klavesnici a zidli, chybel mi povoleny defaultni pristup.

Diky za input.