Kde ako ajťák žiť?

Re:Kde ako ajťák žiť?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 13:18:46 »
A my tu delame nejakou praci, ze se musis nekam fyzicky stehovat? (ano NOC, atd. smutne vyjimky)
Existuji firmy co jsou full-remote a najimaji po celem svete.
Remote contract je jeste lepsi v tom, ze jim muzes nabulikovat ze v CZ mame MD rate, jako cele zapadni EU. :)
Vsichni kamosi co maji remote pro zahranici, tak si zijou jak kralove. V te zemi kde ma konkretni firma sidlo, US (SF), tak by tam bydleli v krabici a navic H1B visa dostat bude asi trochu tezsi, navic to z tebe dela otroka -> nemuzes zmenit praci, protoze vypovedi ti zanika visa. (malej pokoj ve spolubydleni je tam $1.5k++/mo, lol)
« Poslední změna: Dnes v 13:27:21 od XXX_Sam_XXX »

« Odpověď #16 kdy: Dnes v 13:28:09 »
mi by vyhovovalo zit v nacionalistickem polsku, slovensku, madarsku a v madarsku nejvice.

znami odesli na vychod madarska a maji tam farmu a maji se paradne, sice se musi pomalu ucit jazyk,
ale dostavaji od obce drevo, kdyz se pokaci obecni les a vztahy jsou jako na vesnici, parada.

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 14:59:23 »
mi by vyhovovalo zit v nacionalistickem..

bohuzial, vdaka hitlerovej porazke bol nacionalizmus vilifikvoany prakticky celosvetovo. a preto dnes biele zapadne krajiny vyzeraju skor ako tuttifrutti zmrzlina nez rasovo a kulturne koherentna spolocnost. ale o politike sa nema hovorit, ze...

K teme, Syu by mal napisat svoje poziadavky, co chce, nechce..proste co som spomenul v predoslom prispevku, a potom sa mozeme pohnut dalej, nez takto do nekonecna naslepo nadhadzovat krajiny.

Evidentně to není vilifikované dostatečně, když náckové bez problémů píšou na veřejná fóra, místo aby se schovávali v kanále kam patří.

ty si totiz pletes ruzne pojmy, nacismus je nemecky nasilny nacionalismus, ja jsem nacionalista slovansky a urcite nemam potrebu kohokoliv likvidovat, deportovat to ovsem jo.
dale napriklad italsky fasismus, nebyl rasisticky, protoze cleny fasisticke strany byli i zide, az pozdeji mussolini vyhovel hitlerovi. napriklad i islam je nacionalisticky, protoze koran se musi cist arabsky jinak to nema vyznam. takze se dovzdelej.