SIM karta pro příchozí SMS a hovory

Re:SIM karta pro příchozí SMS a hovory
« Odpověď #15 kdy: 16. 02. 2025, 13:42:46 »
Ahoj,

Tak na tuto otázku neznám odpověď. Zkušenost mám z mobil.cz což je virtuální operáror v síti Tmobile a ještě možná patří Babišovi. Takže žádná sláva.

U mobil.cz je to tak, že minimální dobytí kreditu je 200 Kč a trvandlivost kreditu 6 měsíců. Po 6 měsících se kredit anuluje, ale číslo se neruší. Ke zrušení čísla dojde až 12 měsíců od posledního dobytí (tedy po té, co je číslo 6 měsíců souvisle bez kreditu).

Kaktus vypadá zajímavě, co do tarifů se týče.

« Odpověď #16 kdy: 16. 02. 2025, 19:36:01 »
M2M nevyhovuje proc? Tarif za ~10 kc mesicne u vetsiny operatoru. Ceny odchozich SMS (tucet byva v cene) a hovoru samozrejme relatine vysoke, ale pises o prichozich SMS a hovorech.

MP

noob

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 09:43:39 »
M2M nevyhovuje proc? Tarif za ~10 kc mesicne u vetsiny operatoru. Ceny odchozich SMS (tucet byva v cene) a hovoru samozrejme relatine vysoke, ale pises o prichozich SMS a hovorech.

Ale co by nevyhovovalo, prostě jsem o tom nevěděl :) Třeba Vodafone IoT Easy Connect za 179,- na 7 let vypadá dobře. Díky za tip.

« Odpověď #18 kdy: Dnes v 10:14:23 »
M2M jsou tricky. Kdyz jsem chtel prevest zastaraly a drahy tarif na M2M, zjistil jsem, ze to nejmenovany operator (T-Mobile) NEUMI. Bylo potreba vypovedet starou smlouvu, prejit s ni na Twist a ten pak prevest na novou smlouvu s M2M. Nebo vypovedet stavajici smlouvu, uzavrit novou smlouvu na M2M, zahodit starou SIM a smirit se s novym cislem.

OBOJI POUZE FYZICKY NA POBOCCE Vitejte ve 3. tisicileti.

Nova smlouva/cislo M2M snad nebude problem uzavrit po telefonu a SIM si nechat poslat.

MP

Tonda

• 668
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 13:38:33 »
Tak jednak i 10 Kč měsíčně je víc než dvojnásobek 50 Kč ročně co je potřeba dobíjet u Kaktusu a jednak ta cena v cenících O2/T-Mobile není 10 Kč, ale skoro 20 Kč.
U Vodafone IoT Easy Connect je otázka zda to vzhledem k určení vůbec podporuje hovory a přenos čísla, navíc životnost karty je 7 let bez ohledu na dobíjení. Za mě tedy rozhodně ten Kaktus.

« Odpověď #20 kdy: Dnes v 13:45:13 »
A kolik SMS je v cene 18,50 Kc?? Ja MYSLIM ze 20 SMS mesicne (musel jsem aktivovat jako free balicek,jak je to ted nevim). Ja jen zda srovnavame srovnatelne.

MP