Webdesigner hledá novou práci a nové zkušenosti

Webdesigner hledá novou práci a nové zkušenosti
« kdy: 11. 09. 2013, 10:21:57 »
Dobrý den,
již několik let se věnuji návrhu a tvorbě internetových stránek a aplikací v jazycích XHTML, HTML, CSS, PHP, MySQL, javascript (jquery). Momentálně jsem ukončil spolupráci s Hradeckou firmou Market Express, s. r. o. a rád bych se pustil do něčeho nového. Mám za sebou již několik projektů a desítky referencí. Ovládám na pokročilé úrovni práci s grafickým programem od Adobe, Photoshop.

Mezi mé poslední projekty patří např.: www.fitnessbook.cz, www.worldwar.cz, www.businessgo.cz/homeModule/, www.zkririzuj.cz, www.oriflamesprirodou.cz, www.milankubik.cz a mnoho dalších...

Jelikož od října nastupuji na vysokou školu, mohu spolupracovat pouze externě s případnými osobními konzultacemi. Nebráním se ničemu a nikomu. Mám rád práci v týmu a učení se novým věcem.

Zastihnete mě na emailu null.while@gmail.com a životopis můžete stáhnout na mých osobních stránkách www.milankubik.cz

S přáním krásného dne
Milan Kubík

korem

Re:Webdesigner hledá novou práci a nové zkušenosti
« Odpověď #1 kdy: 10. 12. 2013, 21:28:17 »
Čus,

jestli stále hledáš práci, zkus se podívat sem http://itresources.cz/ - už jsem tady někomu ten odkaz dával, kámoš si skrz to sehnal práci, tak snad budeš mít taky štěstí ;)