Zhanam platobnu branu pre velky medzinarodny projekt. Co by ste odporucili z vlastnej skusenosti?
Osobne mam skusenosti so Stripe a BrainTree. Stripe bolo len predplatne takze tam som moc neriesil, ale od vtedy si pametam ze maju perfektnu api dokumentaciu. BrainTree som si implementoval cele a tiez dost fajn.
Akurat ale nechcem americku branu(viem ze braintreee je EU ale spada pod paypal takze ditto).
Taktiez budem prijmat velke mnozstvo platieb z kariet vydanych mimo EU takze tam su tie poplatky obrovske oproti kartam vydanym v EU, cize je dolezite aby celkove poplatky boli nizke.
Dalej potrebujem aby platby kartou boli okamzite. Vsimol som si ze v nedavnej dobe mnoho bran nevykona platbu ihned. Potvrdi ju, respektive odosle formular, ale predajcovi a platcovi az za par minut, hodin... pride mejlom a apickom potvrdenie o uskutocneni. Ja potrebujem instantne platby tak ako vzdy fungovali. Lebo inak si mozem zaviest bankove prevody uz pomaly.
Mala by to byt brana v EU, aby m posielali platby z ich uctu na moj bez poplatkov. Platby budu iba v EUR aj tak.
Tiez potrebujem bud integracne API na vlastnu implementaciu priamo na web bez presmerovania, alebo moze byt presmerovanie, ale grafika musi byt moderna(gopay, csob..). Mnoho bran si vsimam ze ma vizual ako z roku 2005.
Podpora visa, master a maestro, klasika proste.
A peniaze aby nedrzali dlho s moznostou zvolit ci jednotlive platby alebo skupinovo(zlucenim do jedneho prevodu).
Instantna podpora je samozrejme tiez dolezita. Vratane vikendov.
Projekt bude fungovat ako platforma, ale financie sa riesia vo vlastnej rezii takze brana nemoze vyzadovat merchant ucet. Moze tam byt ako volitelny ale nesmie byt vyzadovany.
Rozmyslal som nad adyen ako taka vecsia firma, ale ich obchodne podmienky vylucuju tento projekt(dobrovolne prispevky, zive video a td).
Comgate u nas som pozeral ze ma nizke ceny ale cital som ze podpora nic moc.