Nelze spustit instalaci Windows 7

j

Re:Nelze spustit instalaci Windows 7
« Odpověď #30 kdy: 30. 12. 2017, 11:13:41 »
MSoftí nástroje na spáchání instalačního média samozřejmě fungujou,
Prave ze nefungujou ... opakovane overeno na ruznych strojich s ruznejma widlema. Realne mas sanci tak +- 1:5 ze to vyjde a bude z toho funkcni vysledek. Navic to trebas bootovaci USBcko dela klidne hodiny ... zatimco rufus zvladne totez za par (maximalne desitek) minut a jeste se mi nestalo, ze by nefungovalo.

CoffeeMan

« Odpověď #31 kdy: 30. 12. 2017, 13:23:24 »
Prave ze nefungujou ... opakovane overeno na ruznych strojich s ruznejma widlema. Realne mas sanci tak +- 1:5 ze to vyjde a bude z toho funkcni vysledek. Navic to trebas bootovaci USBcko dela klidne hodiny ... zatimco rufus zvladne totez za par (maximalne desitek) minut a jeste se mi nestalo, ze by nefungovalo.

Dělal jsem minulý rok přes ten jejich SW několik instalačních USB Windows 10 a fungovalo to vždy bez problémů. Ale říkám, že to byl Windows 10.

Lama

« Odpověď #32 kdy: 30. 12. 2017, 16:23:06 »
Nejde spustit instalace woknous? No tak to je v podstatě dobrá zpráva, ne?  ;) :D Jinak já bych to řešil klasicky prehistoricky pomocí (třeba externí) DVD mechaniky.

MasoxCZ

« Odpověď #33 kdy: 31. 12. 2017, 18:29:12 »

Hm, tak to abych se dostal na tebou uváděnejch 5% úspěšnosti, musel bych to neúspěšně zkoušet odhadem asi 35 tisíckrát. Takže mi kazíš průměr, možná by ses na to měl konečně vybodnout :-D

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 01. 01. 2018, 18:00:08 »
Realne mas sanci tak +- 1:5 ze to vyjde a bude z toho funkcni vysledek.

Hm, tak to abych se dostal na tebou uváděnejch 5% úspěšnosti

Jasně 1:5 je 5%... Co to dneska ty děcka ve škole učí? :D

MasoxCZ

« Odpověď #35 kdy: 01. 01. 2018, 22:05:29 »
Realne mas sanci tak +- 1:5 ze to vyjde a bude z toho funkcni vysledek.

Hm, tak to abych se dostal na tebou uváděnejch 5% úspěšnosti

Jasně 1:5 je 5%... Co to dneska ty děcka ve škole učí? :D

Dneska před 35ti lety. To víš, už jsem unavenej. A tvejch 20% je sice 4x víc než 5%, ale moje úspěšnost je někde kolem 98%. A zajímavý je, že flashky mi z MCT fungovaly vždycky, zatímco DVDčka všechny kromě jednoho nebo dvou. Právě proto v něm otisky pouze stahuju, zatímco zápis na flashky/DVD dělám přes Win USB/DVD download tool. Ten mi fungoval vždycky.