Chlapce, me je u zadele, jake jsou zisky ve skutecnosti, ja jen rekl, jak byla ta veta myslena, ne ze tomu tak doopravdy je a ty v reakci na to zase lestis hovno, snazis se z toho vsemozne vykroutit.....jsi chronicky lestic hoven v alobalu. Nedelas financniho poradce? Oni maji takove navyky.
Trolliku, já rozumím tomu, že jsi napsal jak to bylo myšleno, a ty si snad pochopil, že já jsem tu napsanou větu pochopil úplně jinak než jak tedy byla "myšlena"
A nesnažím se z ničeho vykroutit. Změnit názor není vykrucování.
A ne, nedělám finančního poradce, nemám tyto lidi rád již od podstaty. Krásně mluví, hází grafy jak je to super, skvělé a geniální, a pravda je úplně jinde. A dokonce je možné, že v okamžiku kdy někdo předloží grafy, rudne mi zrak.
A je možné, že po několika setkáních s takovými krásnomluviči, hledám v každé informaci logické potvrzení, a oponující argumentaci.
Ale jinak končím tuto OT debatu. Je škoda, že na původní argumentaci se nabalí takový balast, a i kdybych na počátku diskuze tvrdil něco "rozumného" k věci, tak ve výsledku ze mne někdo udělá leštiče čehokoliv.
Mimochodem, urážet je tak snadné....