Nevhodné příspěvky na fóru

Nevhodné příspěvky na fóru
« kdy: 30. 12. 2024, 23:26:37 »
Co je tohle za fórum? Dal jsem zde screen ze stránky Google, ze které bylo zřejmé, že v tomto konkrétním užití se handle do češtiny překládá jako popisovač, a bylo to smazáno.

To je zvláštne, ľudia predsa veci nevymazávajú len tak. Neobsahoval ten váš príspevok náhodou niečo, čo obsahovať nemal? Že by to niekto nahlásil? Pokiaľ by to tak bolo, tak odpoveď na vašu otázku by asi mohla byť: "No je to jednoducho dobre spravované fórum."

RDa

• 2 791
    • Zobrazit profil
Re:Nevhodné příspěvky na fóru
« Odpověď #1 kdy: 30. 12. 2024, 23:54:07 »
Co je tohle za fórum? Dal jsem zde screen ze stránky Google, ze které bylo zřejmé, že v tomto konkrétním užití se handle do češtiny překládá jako popisovač, a bylo to smazáno.

To je zvláštne, ľudia predsa veci nevymazávajú len tak. Neobsahoval ten váš príspevok náhodou niečo, čo obsahovať nemal? Že by to niekto nahlásil? Pokiaľ by to tak bolo, tak odpoveď na vašu otázku by asi mohla byť: "No je to jednoducho dobre spravované fórum."

Neobsahoval. Byly to dva prispevky - jeden s textovym prepisem ze nasel jak to preklada google, a druhy s proof screenshotem. Pred chvili jsem se tomu taky divil, ze vlakno bylo znatelne promazano - a ze 2 stranek redukovano na 1 - nevim co dalsiho zde zmizlo... ale vim ze i pred mym prvnim prispevkem (pojmenujte to ucet) bylo rozhodne vice odpovedi. Nechapu!

Btw moje doporuceni na "ucet" pochazi z bezne uzivane cestiny - ohledne instagramu (napr. radio si promuje svuj IG ucet) .. a ty identifikatory jsou proste ucty.
« Poslední změna: 30. 12. 2024, 23:56:10 od RDa »

« Odpověď #2 kdy: 31. 12. 2024, 00:01:25 »
Neobsahoval.

Asi ste to nečítali pozorne. Ja som to pozorne čítal. Myslím tým jeden konkrétny príspevok s textom, ktorý by sa tu v žiadnom prípade nemal vyskytovať. Či moderátori náhodou nevymazali ešte niečo naviac nedokážem posúdiť.

Tonda

• 650
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 31. 12. 2024, 00:14:30 »
Tak byla to poznámka, řekněme nepovedený pokus o vtip. Nemůžu za to, že se v tom někdo poznal.

« Odpověď #4 kdy: 31. 12. 2024, 00:59:51 »
Tak byla to poznámka, řekněme nepovedený pokus o vtip. Nemůžu za to, že se v tom někdo poznal.

Vaša obhajoba svedčí o vašej úrovni. Správajte sa k ostatným slušne, vyvarujte sa takých prejavov a vaše príspevky nebude nikto vymazávať.

« Odpověď #5 kdy: 31. 12. 2024, 11:38:12 »
Smiř se s tím, že slováky nesnáším

Nebuď na braty z Horních Uher neurvalý. Je to krásná země, jen má jednu vadu - žije tam spousta Slováků.
Smiř se s tím, že slováky nesnáším, v 1991 jste řvali jak vás utlačujeme a vyřvali si vlastní stát a teď se sem cpete horem dolem, za války jste zradili a byli s Hitlerem, jste bezcharakterní pronárod. A málem bych zapomněl na současnou proruskou orientaci.

Nechcete si tyhle pindy nechat na doma, případně ty křivdy a frustrace ventilovat na jiné platformě?

Tonda

• 650
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 31. 12. 2024, 12:56:03 »
Nebuď na braty z Horních Uher neurvalý. Je to krásná země, jen má jednu vadu - žije tam spousta Slováků.
Tam mi nevaděj, vaděj mi ty co se cpou sem
Nechcete si tyhle pindy nechat na doma, případně ty křivdy a frustrace ventilovat na jiné platformě?
Dotaz byl zodpovězen vyčerpávajícím způsobem, takže v tlachání nevidím problém.

hknmtt

• 166
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 31. 12. 2024, 13:11:15 »
Mali sme dnes tajnu poradu Slovakov a dospeli sme k tomu ze s Tondom problem nemame 8)