Potrebuju pro neziskovku HTML editor co umi visualne editovat stranky a SFTP upload. Pochopitelne pro 32bit windows.
Zkousel jsem BlueGriffon a nenasel jsem jak se tam meni pozadi stranky vizualne, upload to asi neumi a vsechny pluginy jsou za prachy. Chcete fullscreen preview - 2.5 EURA - ja z nich nemuzu.
Budou v tom delat asi 5 stranek. Koupili si na to svuj pocitac za $2500 (nabizel jsem ze jim dam svuj stary pocitac 1.4Ghz ale ten se jim zdal pomaly), nainstalovali tam ubuntu, ted zjistili ze s tim neumi delat tak si najmuli linuxaka a ted potrebuji staticky stranky v necem udelat. Az budou potrebovat dynamicky tak si najmou programatora. Jeste si kupuji docela hightek filmovou kameru, potrebujou 5ti minutovou reportaz na youtube. Pak asi budou potrebovat jeste nekoho kdo to umi sestrihat.
asi 60 procent daru jim padne na naklady no a tech 40 procent rozkrade zkorumpovany statni urednik az to odeslou na misto urceni.
VITEJTE V DOBROCINE ORGANIZACI 21. STOLETI!
Mam taky par dobrych story jak dopadl OLPC ale to sem psat nebudu, abych mladym lidem nekazil jejich pohled na svet.