Nabíjecí knoflíkové baterie

urednikx

Re:Nabíjecí knoflíkové baterie
« Odpověď #15 kdy: 14. 01. 2018, 13:36:15 »
Na co nabíjecí? Zrovna LR44 jsem objednal 10 kusů z Ali za dolar...

100 ks za 6 dolarů...
jj kdyz chces aby do toho zarizeni vytekly.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 14. 01. 2018, 13:45:56 »
]jj kdyz chces aby do toho zarizeni vytekly.

Pri tom, kolik mu to zere, na to nebudou mit cas. Ostatne jeste jsem nevidel, aby vytekly nabite baterky, k tomu dochazi az po te, co je tam clovek necha vybite dostatecne dlouho hnit.

Sten

« Odpověď #17 kdy: 14. 01. 2018, 21:58:04 »
Pri tom, kolik mu to zere, na to nebudou mit cas. Ostatne jeste jsem nevidel, aby vytekly nabite baterky, k tomu dochazi az po te, co je tam clovek necha vybite dostatecne dlouho hnit.

Můžu ukázat, co jsem měl v ovladači. Jedna baterie vytekla, ale pořád měla dost energie a ovladač fungoval.

Kit

« Odpověď #18 kdy: 14. 01. 2018, 22:14:08 »

Můžu ukázat, co jsem měl v ovladači. Jedna baterie vytekla, ale pořád měla dost energie a ovladač fungoval.

Baterka typu LR44?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 14. 01. 2018, 22:25:50 »

To je, rekl bych, spis atypicke. Nebyly to origos baterky, ktere byvaji nejake znacky, kterou clovek nikdy nikde predtim nevidel? Jinak to bylo asi tim, ze dneska tyhle kramy maji tak malou spotrebu, ze v ovladaci baterky zustanou i par let a za tu dobu to proste shnije, i kdyz by nemelo. Tazatel ale pise, ze mu ten kram zere tolik, ze ma baterku porad vybitou, takze vyhniti dlouhodobym pobytem nehrozi.