Proč mi Google blokuje vyhledávání a captcha

bokin

Proč mi Google blokuje vyhledávání a captcha
« kdy: 28. 12. 2017, 17:53:16 »
z jakého důvodu mě blokuje google, někdy mi nejde vyhledání na google search a musím psát captcha, případně mi nejde vyplňování captcha na iinfo.cz komentářích. Překvapilo mě že to po mě chtělo pri psaní komentáře na root captcha (jindy ne), ale když jsem přepl z defaultní obrázkové na akustickou, tak mi to napsalo
Citace
Zkuste to znovu později

Z vašeho počítače nebo sítě jsou odesílány automatizované dotazy. Z důvodu ochrany uživatelů nelze požadavek okamžitě zpracovat. Další podrobnosti naleznete na stránce s nápovědou
Proč, když by předtím šla obrázková captcha vyplnit, to už ale teď nejde vrátit se k obrázkové?

Může na to mít vliv používání ublocku a přísné nastavení cookies?

Tedy je to i APEL DVTV na root.cz a iinfo.cz finanční skupinu mediální dúm, aby vyřadila google capchta, protože je rozbitá a znemožňuje psaní komentářů.
« Poslední změna: 28. 12. 2017, 18:05:48 od Petr Krčmář »

Re:Proč mi Google blokuje vyhledávání a captcha
« Odpověď #1 kdy: 28. 12. 2017, 18:10:37 »
Google to obvykle dělá, pokud se ze stejné IP adresy odesílá velké množství dotazů. Je to ochrana proti různým podvodům, stává se to lidem za NAT, za kterým je velké množství uživatelů.

K druhé části: nevím o tom, že by někde na webech IInfo byla captcha od Google. Kde přesně se to stává?