Zdravím,
pracuji pro Anglickou firmu zabývající se 3D tiskem, nyní se snažíme vytvořit samostatné zařízení pro ovládání 3D tiskáren,
takový tablet na ovládání co největšího množství druhů 3D tiskáren, software už máme naprogramovaný, celé je to na armhf architektuře podobně jako Raspberry Pi a jede to na armhf Debianu, poslední fáze vývoje teď bude testovat to s různými 3D tiskárnami (ty se připojují vždy pomocí USB kabelu)
a snažit se to s nimi rozjet a tady přichází na řadu drivery. Nemám velké zkušenosti s nahráváním driverů do Linuxu a rád bych, abyste mě nasměrovali správným směrem, abych věděl, co se mám naučit a jaké informace získat, aby pak byl schopný dokázat nainstalovat drivery a zprovoznit naše zařízení s co nejvíce tiskárnami.
Je to hodně obecná otázka, za to se omlouvám. Zajímá jak se v Linuxu instalují drivery (jestli je nějaký obecný postup nebo to vždy záleží na konkrétním driveru), jak je těžké je vytvořit drivery, když nejsou a co se dá dělat, když drivery jsou, ale ne pro Armhf architekturu (jak třeba upravit driver pro 32bitovou architekturu na armhf architekturu). Díky moc za rady.
Navíc pokud je tady někdo, kdo se cítí být machrem na toto téma nebo zná někoho takového a měl by zájem mi asi za měsíc pomoci, až budu v časovém presu, tak se mi můžete ozvat na "rfrajt7 zavinac gmail dot com", abych měl na koho se obrátit pro rychlou pomoc, za kterou bych i zaplatil. Děkuji
Roman