Jednoduše - obávám se, že tohle nepůjde. Spíše bych se zaměřil na výrobce, proč to neumožňuje přes RDP, ale produkty jiných stran ano (co mu vadí na RDP, který je přímo součásti Windows a kupodivu funguje dobře).
Složitě - prozkoumal bych obsah paměti v době práci ve full a v době práci v demo a na základě rozdílů bych se pokusil vytvořit nějaký "crack" (kdysi jsem si jeden takový udělal), ano vyzní to nelegálně, ale pokud mi výrobce programu diktuje podmínky tohoto tipu, tak ať jde někam.
A před tím, než se tohohle budete zastávat, tak prosím:
1. RDP je standardní součásti Windows, tak proč k tomu instalovat další balast
2. Když už výrobce používá Windows jako OS, na kterém se používají jeho aplikace, tak proč znemožňuje použití věcí, které jsou přímo součásti Windows (teď nemyslím jen RDP)
3. Setkal jsem se s programem, kde stačilo vyměnit jen monitor a program přestal fungovat, museli jsme požádat výrobce o nové sériové číslo (opět ve Windows)
4. Představte si obdobnou situaci v Linuxech, například ssh, někdo si umane, že jeho program přes ssh fungovat nebude a budete si muset nainstalovat něco jiného (i když pochybuji o tom, že by se nějaký výrobce takto v Linuxovém světě zachoval)
Takže obecně - přestat podporovat takového výrobce produktu mi příjde asi jako nejjednodušší cesta (ale bohužel ve firemní sféře to velmi často není možné).