Film z USB a anomálie

flack

Film z USB a anomálie
« kdy: 14. 06. 2014, 13:04:56 »
Zdravim potreboval by som utesit svoju mysel dobrou odpovedou. Vcera vecer som siel k priatelke. Bolo mi povedane aby som doniesol nejaky film. Vzal som 4GB USB ktore som nedavno dostal na jednej akci od at&t- taky kus plechu. Zistil som ze USB je plne tak som odtial vyhodil dva filmy a ziskal tak 2.3GB volneho a nakopiroval tam zvoleny film o velkosti 2GB. NIc neobycajneho.... Ale ked som dorazil ku nej. Dali sme USB do jej noveho satelitneho openboxu a spustili tak nesiel zvuk, bolo ticho. V prvej chvili ma napadlo ze asi nema kodek tak sme to neriesili vzali USB a strcili rovno do LG LCD televizie. Kukame asi 6 minut filmu v tom pocujeme akesik ine hlasy, ktore nam pripomenuli ze ich vlastne pozname a ze zvuk pochadza z uplne ineho filmu ktory sme pozerali davnejsie. A ja som ten film pred odchodom k nej z toho USB vymazal aby bolo miesto pre iny film. Dali sme prehrat film o kus dalej a zvuk siel normalne. Asi po hodine pozerania nam na obrazovke vyskocil zaber-rovno cela scena z kapitana ameriku, ktory som pred odchodom k priatelke rovnako vymazal z usb. Cele sa to udialo pri sledovani jedneho filmu, jedneho suboru viacej video suborov ani na tom USB nieje. Co to do certa bolo? :o
« Poslední změna: 15. 06. 2014, 20:17:38 od Petr Krčmář »

Re:Film z usb a anomalia.
« Odpověď #1 kdy: 14. 06. 2014, 13:24:44 »
Zdravim potreboval by som utesit svoju mysel dobrou odpovedou. ...
Asi po hodine pozerania nam na obrazovke vyskocil zaber-rovno cela scena z kapitana ameriku, ktory som pred odchodom k priatelke rovnako vymazal z usb. Cele sa to udialo pri sledovani jedneho filmu, jedneho suboru viacej video suborov ani na tom USB nieje. Co to do certa bolo? :o

Občas je třeba vyměnit ten průklepák, to je marný.

PS: ke slečnám se nechodí s promítáním filmů ...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 14. 06. 2014, 15:03:18 »
Kapitan Amerika je neznicitelny. Nejake vymazani s nim ani nehne, ten prezije horsi veci. Jinak bych zkusil fsck.

Radovan.

« Odpověď #3 kdy: 14. 06. 2014, 21:13:55 »
A nechal jsi tu flashku bezpečně odpojit, nebo jsi jí prostě vyškubnul z počítače? Ono zapisování cache může trvat dost dlouho, klidně pár minut po odpojení...

Nebo je prostě vadná, nemůžeš čekat zázraky od reklamního šmejdu ;-)

flack

« Odpověď #4 kdy: 15. 06. 2014, 09:32:02 »
Ja som to dal kopirovat a siel sa sprchovat. Takze nemam predstavu ako dlho sa zapisoval ten 2GB subor. Ale bezpecne som ju urcite zo systemu odpojil. Asi by som na tu Flash nemal davat nic dolezite ;). Mne len nebolo jasne ako sa moze pri prehravani jedneho suboru objavit obraz ci zvuk z dvoch inych suborov:D , ktore boli zmazane.

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 15. 06. 2014, 11:10:49 »
rm -f /media/flash_dir/film_1
rm -f /media/flash_dir/film_2
...
cp /video_source_dir /film_a /media/disk/
cp /video_source_dir /film_b /media/disk/
...
sync

A nemel by byt zadny problem (tedy za predpokladu, ze to delas na systemu unixoveho typu, to jsi jaksi opomel napsat )

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 15. 06. 2014, 11:14:54 »
ech sorry, chybicka, se vloudila, to kopirovani jsem chtel napsat : cp /video_source_dir /film_a /media/flash_dir/