Dobrý den,
omlouvám se, že obtěžuji, ale hledal jsem všude kde mne napadlo, ale nic jsem nenašel. Mám NTB Samsung 305V. Je v něm APU AMD A6-3410MX a dedikovaná grafická karta AMD HD 7400M. Systém Windows 8.1 Pro. Bratr potřeboval udělat nějakou práci ve SketchUpu a tak jsem ho nainstaloval. Ale pracovní plocha se zobrazuje špatně.
Screen:

Tak jsem zkoušel reinstall directX a nepomohl, stáhl jsem nové ovladače grafické karty a také to nepomohlo. Jediné, co pomohlo, tak bylo zakázání jedné z grafických karet ve správci zařízení (je jedno které, když je jedna zakázána, tak vše funguje OK).
Správce zařízení:

Tohle by mi zatím nevadilo, ale nyní se vyskytnul další problém, když jsou obě GK povoleny a zapnu nějakou hru ve fullscreenu (Rred orchestra 2, Counter strike Global offensive,...), tak zčerná obrazovka a PC nereaguje (čekal jsem i 5 minut) a musím vypnout PC podržením tlačítka. Pokud je spuštěná ve windowed módu, tak se normálně spustí a funguje.
Setkal se někdo z vás s podobným problémem, případně napadá někoho řešení bez trvalé deaktivace GK?
Děkuji Trnavský