Jaká Windows na spouštění her?

gamer

Re:Ktore widly na launch hier ?
« Odpověď #15 kdy: 15. 02. 2014, 18:58:25 »
Dal bych tam klidne zakladni osmicky, pokud vadi metro, tak nainstalovat classic shell a metro killer - ten system je v mnoha technickych ohledech lepsi nez sedmicky.

WinXP bych jako moznost bral tak pred 8 lety. Dneska fakt ne.

takygamer

« Odpověď #16 kdy: 15. 02. 2014, 20:10:35 »
8.1 jsou na hry úplně v pohodě, ale zase nehraju všechno. Osmičky mají konečně pořádné rozhraní, takže nemáš pocit, že si zapnul Windows 95. Jestli jsi zvyklý na Gnome Shell, tak Metro je skoro stejné, jen lepší.

vlado

« Odpověď #17 kdy: 15. 02. 2014, 20:56:45 »
8.1 jsou na hry úplně v pohodě, ale zase nehraju všechno. Osmičky mají konečně pořádné rozhraní, takže nemáš pocit, že si zapnul Windows 95. Jestli jsi zvyklý na Gnome Shell, tak Metro je skoro stejné, jen lepší.

Lael si to ty? Každého iného by som za takéto bludy poslal do Zálužia (psychiatrická liečebňa), ale u teba sa to dá pochopiť, keďže ťa za tie nezmysly dobre platia, bohužiaľ aj z mojich daní.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #18 kdy: 16. 02. 2014, 00:33:22 »

Lael si to ty? Každého iného by som za takéto bludy poslal do Zálužia (psychiatrická liečebňa), ale u teba sa to dá pochopiť, keďže ťa za tie nezmysly dobre platia, bohužiaľ aj z mojich daní.

Metro není lepší, než Gnome shell, ale souhlasím, že s tím rozhraním to není tak špatné. Navíc, pokud si dnes člověk koupí notebook s dotykovým displayem, tak to má hodně co do sebe. No a komu se to nelíbí, tak metro jde velmi slušně potlačit a systém se dá stále používat ve stylu windows 9x. Já jsem u Windows 8.x též nezaznamenal žádný problém s hrami, tím nechci říct, že problémy nejsou ... ale podle mne budou takové, jako v každých windows. Špatně podporovaná grafika, nebo jen jiný výrobce. Kompatibilita directX atp. 8.x možná budou mít horší integraci v korporátní sféře, ale už i tam je nasazují a to zejména pro výhodnější ceny a delší podporu. Zkrátka počáteční nechuť učit se je pryč, zuby jsou zatnuté a v konečném výsledku spokojenost. Subjektivně mi přijde i odezva systému rychlejší. Pravda, nestačí nainstalovat a fungovat, musí se hodně věcí povypínat, ale to se muselo i v sedmičkách. Zkrátka přizpůsobit systém do ruky. Tak a teď mne klidně pošlete tam, kam jste psal, prostě s Vaším názorem nesouhlasím, protože má zkušenost je jiná!

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Jaká Windows na spouštění her?
« Odpověď #19 kdy: 16. 02. 2014, 00:38:23 »
Jen ještě podotknu, že Microsoft mne za nic neplatí a já sám používám Wheezyho, openSUSE 12.3 a teď zkušebně a z nostalgie Mageiu 4. U pár zákazníků se povaluje i CentOS.

sayon

« Odpověď #20 kdy: 16. 02. 2014, 10:44:24 »

Vlado si to ty? Každého iného by som za takéto bludy poslal do Zálužia (psychiatrická liečebňa), ale u teba sa to dá pochopiť, keďže ťa za tie nezmysly dobre platia, bohužiaľ aj z mojich daní.