Prodam BTC - Ostrava

ArcadioOva

Prodam BTC - Ostrava
« kdy: 27. 01. 2014, 06:32:03 »
Ahoj, nabizim k prodeji 0.5BTC, pripadne cast z toho.
Osobni predani v Ostrave.
Muzete me kontaktovat na emailu> arcadio.ova@gmail.com
Cena dle aktualniho kurzu.

Bla

Re:Prodam BTC - Ostrava
« Odpověď #1 kdy: 27. 01. 2014, 12:02:37 »
A nabízíš i služby vymítání ďábla a přivolávání deště? Přijde mi to logické doplnění sortimentu k nabízení pohádkových bytostí a virtuálních měn.

Jenda

« Odpověď #2 kdy: 27. 01. 2014, 15:09:21 »
A nabízíš i služby vymítání ďábla a přivolávání deště? Přijde mi to logické doplnění sortimentu k nabízení pohádkových bytostí a virtuálních měn.
Ahoj,

bohužel už toto není u takovýchto nabízečů běžné. Ptal jsem se na totéž ve své bance, kde nabízejí Koruny a Eura, a nadpřirozené služby také nemají. Doporučili mi ale psychiatrickou léčebnu, tak to možná zkus tam.

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 27. 01. 2014, 15:27:37 »
Cena dle aktualniho kurzu.

;D ;D ;D Proč to podle aktuálního kurzu neprodáš na některé z těch úžasných BTC burz?  ;D ;D ;D

Hmmm

« Odpověď #4 kdy: 27. 01. 2014, 15:29:08 »
Nechapem tento prispevok, vzhladom k tomu, ze nakupom a predajom BTC sa daju zarobit peniaze a niekolko ludi na tom uz dokazalo zbohatnut.
Predpokladam, ze to iste sa pytate aj tych, ktori predavaju zlato alebo reality, ci inu komoditu.

« Odpověď #5 kdy: 27. 01. 2014, 15:48:48 »
Odpověď je snadná :

https://www.bitstock.cz/

Jak jinak kupující pozná, že prodáváš to co tvrdíš?

ArcadioOva

« Odpověď #6 kdy: 27. 01. 2014, 16:14:37 »
Přivolání deště není problém, nabízím garanci vraceni peněz v případě neuspěchu. :D Ale ted važněji,

Sluzeb smenaren bych mohl vyuzit, ale nechce se mi cekat na prevod, platit poplatky. Osobni predani mi prijde rychlejsi, levnejsi a k vetsi spokojenosti obou zucastnenych stran. Podle nabidky na localbitcoin jsem navic i docela levny :)

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 27. 01. 2014, 16:19:41 »
Sluzeb smenaren bych mohl vyuzit, ale nechce se mi cekat na prevod, platit poplatky.

Aha... no, to se nedivím, když to je neprodejné takovým způsobem, že prachy neuvidíš dřív než za několik měsíců až dva roky.

Osobni predani mi prijde rychlejsi, levnejsi a k vetsi spokojenosti obou zucastnenych stran. Podle nabidky na localbitcoin jsem navic i docela levny :)

Aha. Levný. V prvním příspěvku píšeš, že prodáváš za aktuální kurz. Tak nevím, jak si to vysvětlit. No, třeba se najde nějaký mentálně postižený jedinec, který nabízí víc než aktuální kurz, jinak fakt nevím. Za aktuální kurz to je cash neprodejné, neprodejné to je i za polovinu aktuálního kurzu. Tedy s výjimkou slabomyslných chovanců z ústavu.

ArcadioOva

« Odpověď #8 kdy: 27. 01. 2014, 16:30:14 »
 Lol Phirae >
Nevim, jestli jsi neinformovany, nebo tim jedincem...
Prodejne by to bylo hned pokud bych mel ucet u FIO banky tak to mam do 15 minut doma za cenu podle aktualniho kurzu. Ale me se do toho banky tahat nechce.
Pokud se podivas na aktualni poptavku, a obchody realizovane v minulosti tak zjistis se je bezne pri osobnim predani pozadovat vice nez je aktualni kurz.

Lol Phirae

« Odpověď #9 kdy: 27. 01. 2014, 16:41:26 »
Pokud se podivas na aktualni poptavku, a obchody realizovane v minulosti tak zjistis se je bezne pri osobnim predani pozadovat vice nez je aktualni kurz.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://buttcoin.org/easy
http://buttcoin.org/easy-like-sunday-morning
http://buttcoin.org/easy-come-easy-go

ArcadioOva

« Odpověď #10 kdy: 27. 01. 2014, 16:54:31 »
Nevim co tim chces rict.
Mimochodem, ta pizza co jsem pred hodinou snedl mela taky polovicni hodnotu, nebo mi ji privezl nejaky chovanec?
Kdyz o btc nemas zajem, tak netusim proc sem vubec lezes.

arcadioOva

« Odpověď #11 kdy: 28. 01. 2014, 01:07:02 »
nakonec jsem zobchodoval pres bitcash. Doporucuji. Jenom to bylo na trosku delsi lokte nez jsem cekal.
Kdyby mel nekdo zajem o osobni predani btc, muze vyuzit uvedeny email. Vyplata mi prijde za tyden, a mensi castky muzeme vyresit kdykoliv pro radost z BTC.

Lol neco- A jaky jsi mel den? Jsi se sebou spokojeny? Bylo trolleni dost, nebo to dohanis na zpovednici?

Tom Liberec

« Odpověď #12 kdy: 28. 01. 2014, 01:29:50 »
Podle me je Lol Phirae v poho profík.

Zajímavé je, že nabidka BTC je zde v oddílu,  či kolonce BAZAR !   " Asi jenom proto, že vedení ROOT.CZ nepřeje novým platebním a modernizacne kulturním trendům. "

ArcadioOva

« Odpověď #13 kdy: 28. 01. 2014, 02:37:40 »
Proc je v pohode a ne troll? Utratil muj  cas na odpovidani na nesmysly bez souvislosti s tematem.
Co se ti nelibi na sekci bazar?

Arcadio.Ova

« Odpověď #14 kdy: 28. 01. 2014, 18:28:54 »
Díky za pozornost. Prosím MODa o uzavření.