Nazdar,
ako je to s dokazovanim, ze ma nieco nejaku licenciu, keby autor alebo niekto iny protestoval?
Stiahol som knihovnu, kde bol v archive subor LICENCE s BSD licenciou. Za nejaky cas sa mi niekto ozve, ze on je autor (ok, mozno aj je) a ze knihovna nikdy nebola licencovana pod BSD licencou. Ze je licencovana pod nejakou inou licenciou, ktora ma na mna vacsie naroky (GPL) alebo mi pouzivanie knihovny prakticky zakazuje, napriklad poplatkami autorovi.
Ako sa vyhnut takymto pripadom?
Screenshot moze sfalsovat kde-kto za par sekund, rovnako aj cely balicek. Napadlo ma spravit SHA hash celeho distribuovaneho balicku a vyvesit ho na nejaku znamu stranku na internet, kde sa nedovoluju zmeny. Ale zase - kde je na to dobre miesto?
Potom si samozrejme musim uchovavat cely balicek, co je dalsia vec, na ktoru sa moze zabudnut.
(Podobny problem som uz mal u obrazku na webe - povodna stranka prestala existovat a nejaki drzitelia prav odomna chceli poplatok. Vtedy som len zmazal obrazok, ale u programu nie je zmazanie jeho sucasti take jednoduche)