Server hosting v Brně

Petr

Server hosting v Brně
« kdy: 21. 11. 2013, 09:19:17 »
Ahoj všichni,

mám dva dotazy, první: nemáte někdo tip na kvalitní server hosting v Brně, se kterým máte dobrou zkušenost ? Aktuálně ho máme u jedné nejmenované firmy a když jsem nedávno viděl tu hnusnou zaprášenou místnost, kde asi rok nikdo nebyl tak jsem se rozhodl ho přestěhovat..

Druhý se týká správy serveru, opět aktuální firma to moc neřeší, takže hledáme někoho, kdo by byl schopen spravovat server (běžný chod, aktualizace, maily, hlášení problémů..), máte tip na někoho ?

Díky za každou radu...

H0ax

Re:Server hosting v Brně
« Odpověď #1 kdy: 21. 11. 2013, 09:27:59 »
Windows/Linux? Jaké aplikace?

Petr

« Odpověď #2 kdy: 21. 11. 2013, 09:45:52 »
Tak tuto podstatnou informaci jsem zapomněl :)

Je to debian. Běží tam mysql+apache+php+qmail..

H0ax

« Odpověď #3 kdy: 21. 11. 2013, 09:56:58 »
tak pokud bys potřeboval správu, tak bychom se asi mohli domluvit, když mi dáš mail na sebe

mattv

• 123
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 21. 11. 2013, 10:13:44 »
Zdárek Petře, za sebe mohu v Brně doporučit jednoznačně Master Internet. Mám u nich hodně serverů v housingu, nikdy nebyl problém, když bylo potřeba, dohledali mi NetFlow data a vše v pohodě. Navíc, mám to k nim do Kovotermu dost blízko, takže v případě problémů si hned server oservisuju.

Docela slibně vypadá i DC od Faster, tam teď taky budu dávat 1 server, je to nové DC za vcelku dobré ceny.

Kdyžtak napiš zprávu a můžeme se pobavit i o správě vašeho serveru.

TM

« Odpověď #5 kdy: 22. 11. 2013, 16:25:20 »
Ahoj, Master Internet ti udělá jak správu serveru, tak i housing. Písni a domluvíme se. Můžeme se i potkat v DC a prohlídnout si ho. Pokud se dohodneš na tom, že ti bude Matěj dělat správu, není žádný problém. Tom

snajpa

« Odpověď #6 kdy: 22. 11. 2013, 17:14:26 »
My mame v Brne u Masteru par masin za vpsFree.cz taky a neni problem. Je tam sice trochu stisneno a bylo tam docela teplo, ale zakrytovali ulicky (teple od studenych) a uz je to v pohode. Navic nekdy z kraje pristiho roku planuji novy otevrit novy sal, to bude teprv pecka, dovolim si tvrdit, ze Masteri umi delat datacentra :-)