XBMC v eGreat U1

XBMC v eGreat U1
« kdy: 17. 10. 2013, 09:32:07 »
Zdravim vospolok.

Videl som na roote clanok o XBMC a rad by som sa k nemu nieco opytal.

Kupil som si multimedialne centrum eGreat U1 Android TV. Cez hdmi ho mam pripojene k tv a cez usb k externemu disku. Cize ide mi o to, aby som filmy na disku, ktore su roznych formatov, bez problemov mohol prehrat na tv.

V eGreat U1 je spominany XBMC.
Potreboval by som sa vsak zorientovat v tom, ako ho spravne pouzivat. Ak mam na spominanom disku vselico (nielen filmy), rozne video subory, zatial sa mi k obsahu podarilo dostat tak, ze mi vyhodilo zoznam vsetkych video suborov. Vsetko v kope. Pri pocte 400 bolo najst film, ktory som chcel, dost tazke. A to uz nehovorim o DVD formate, kde mi islo jedno vob-ko za druhym a nevedel som, co je co. Predstavoval som si, ze mi to proste ukaze adresarovu strukturu, ako som na to zvyknuty v pc.
Viete mi poradit, ako na to, ako na XBMC? Je nejaky navod, ako si ho spravne nastavit?

V clanku tu na roote je veta:
Citace
Dalším krokem je přidání zdrojů pro video, hudbu a obrázky. Ve všech třech případech jde o stejný proces, kliknete na jedno z těchto tří tlačítek a vyberete Přidat zdroj. Objeví se formulář, kde je možné vybrat buď nějaký adresář na lokálním či síťovém disku, nebo zadat i URL adresu
V mojom pripade ide o externy disk, pripojeny k zariadeniu cez usb. Ked som dal "Prechadzat", k disku som sa nedopracoval. Iba k adresarovej strukture eGreatu.

Vdaka.