Nahrání hudby z Linuxu do iPhone

Nahrání hudby z Linuxu do iPhone
« kdy: 20. 08. 2013, 20:43:52 »
Zdravim, je mozne nejako skopirovat hudbu v linuxe do iphonu?
Pouzivam archlinux+fluxbox+thunar.
Skusal som gtkpod, rhythmbox...vsetko padalo a nebolo mozne tam piesne skopirovat.
Viete poradit?
« Poslední změna: 20. 08. 2013, 22:52:29 od Petr Krčmář »

Re:AKo skopirovat hudbu v linuxe do iphone?
« Odpověď #1 kdy: 20. 08. 2013, 20:52:21 »
Ja pouzival na prenos hudbt do iPodu Amarok a bez problemu, kolega pouzival rhytmbox ale to je nakej patek zpet a ten mu trochu zlobil. Predpokladam ze Amarok by nemel mit problem prechroupat ani iPhone kdyz zladl i WP8 ktery maj problemy i s nativni aplikaci  ;D
Nobody is perfect, but i'll try my best!

« Odpověď #2 kdy: 20. 08. 2013, 21:05:19 »
Ma niekto nieco overene?

« Odpověď #3 kdy: 20. 08. 2013, 21:05:43 »
Co funguje na iphone 4s?

« Odpověď #4 kdy: 20. 08. 2013, 21:17:52 »

« Odpověď #5 kdy: 20. 08. 2013, 21:55:45 »
v banshee aj rhythmboxe mi to pada....

Re:Nahrání hudby z Linuxu do iPhone
« Odpověď #6 kdy: 20. 08. 2013, 22:53:56 »
Řešil jsem to pravda před pár lety, ale nenašel jsem tehdy uspokojivé řešení. Musel jsem tedy iPhone jailbreakovat, nainstalovat SSH server a hudbu pak hrát nějakým alternativním přehrávačem (snad dTunes nebo tak). Nakonec jsem uznal, že je to zařízení příliš nekompatibilní se zbytkem mého světa a vyměnil jsem ho za Android.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 21. 08. 2013, 01:11:01 »
Otazka je, jestli to jde. Na starsi iSracky byla rada alternativnich utilit pro Widle i Linux. Soudruzi z Jabbka pak ale zacali menit formaty databaze s kdejakym updatem firmwaru, coz autory tech utilit pochopitelne nebavi a tak se na to bud vydlabli nebo maji na sajte napsano, ze kdyz jim nekdo posle zarizeni, tak to reverznou a dodelaji poporu.

« Odpověď #8 kdy: 21. 08. 2013, 06:16:15 »
pak me napada win ve virtualu nasdilet pro nej disk s hudbou a ladovat prez iTunes pokud clovek nechce instalovat win na PC :-)

« Odpověď #9 kdy: 21. 08. 2013, 08:35:38 »
Vždyť existují i Windows Live, počkat najdu správný název, ve Win 8  funkce GO TO .......... cha, cha ale to lze pustit zase jen na PC s W 7, či W 8. Opravdu nádhera.

Tak já tedy nevím máme opravdu ty Spojené státy dohánět a předhánět ? Nebo spíš Korejce ?
Kámoška měla iPhone, nikdo jsme s tím nic neuměli, nepomohli ani mládež, a to ani nebyl zdaleka ten nejhezčí ze smartphonů odložených na stole.
Na Samsung nedám dopustit, jen televizi si asi koupím s Plzně. I když pokud by UBUNTU pro mobily byly z 1/3 jako pro desktop, tak je budu moc a moc chtít. Milý Ježíšku ...

Ovšem kamarád měl od nich počítač ( Apple, McIntosh )a na tehdejší dobu to mělo naprosto skvěle vyřešené zálohování operačního systému, tuším nějaký TIGER, pouhá kopie na CD, oproti tehdejším W nádhera. Linux Mandrake jsem měl na 10 CD.

Pokud na to člověk nemá práci, zakázku, iPhone nebrat .........leda kvůli barvě jako dopněk kabelky pro partnerku, pokud jí nebude stačit Galaxy Mini.

jenda

« Odpověď #10 kdy: 21. 08. 2013, 11:45:36 »
Kazdy oceni neco jineho-mel jsem android na g1,pomaly srac,pak prvni dvoujadro optimus 2x-dost drahy,ale usel,mel jsem iPhone 4s,fungoval bezvadne,umel vsecko i s linuxem. Mam ted Nexus 4, temer novy, kupovany v kvetnu 2013. Prodavam za 7900, kdyby ho nekdo chtel. Je sice hezky, ze si tam muzu prelozit ze zdrojaku a nahrat svuj android, ale byl tam divnej zvuk. K cemu je NFC, kdyz to nikdo nema. K cemu velky displej, je to jak padlo. Aplikace jsou sragory,decka tam cosi daly a ted mi furt naskakujou reklamy. A hlavne to hovniko chce porad nazrat. Bluetooth Low Energy to s velkou slavou opravila verze 4.3 pred mesicem, ale na iPhonu to jede uz 3 roky,na androidu musim dal pockat, az se vyrobce uraci opravit appku (kvuli jednomu typu mobilu,kterej to umi ? ze by ?) .... toz tak kdyby toho NEXe nekdo chtel,dejte vedet,jeste jsou na nem folie ;)

« Odpověď #11 kdy: 21. 08. 2013, 12:02:21 »
Utíkáte od tématu. Původního autora by spíš zajímalo vysvětlení téhle části:

mel jsem iPhone 4s,fungoval bezvadne,umel vsecko i s linuxem

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 21. 08. 2013, 13:28:37 »
Ovšem kamarád měl od nich počítač ( Apple, McIntosh )a na tehdejší dobu to mělo naprosto skvěle vyřešené zálohování operačního systému, tuším nějaký TIGER, pouhá kopie na CD, oproti tehdejším W nádhera. Linux Mandrake jsem měl na 10 CD.

To jste zalohoval blbe. Ja z Debianu a Blbuntu zalohuju pouze seznam nainstalovanych baliku, /etc a /root, coby zalohu systemu (nekdo by mohl potrebovat /var a treba i neco jineho). Pak samo /home, to ale neni sytem. Cili bez /home mam zalohu, ktera by se vesla na disketu. Urcite to tak nejak jde i v RPM distrech. Pro vetsinu lidi neni rychla obnova systemu tak kriticka, aby se vyplatilo placat mistem na binarky a pravdepodobnost padu systemu, kdy to nejde opravit, je v Linuxu, ve srovnani s Widlemi, tak mala, ze kvuli tomu nocni mury mit nebudu. Tedy v Gentoo bych to nedelal, nechtelo by se mi to cele zase pul dne instalovat a dalsi dva dny kompilovat.

« Odpověď #13 kdy: 21. 08. 2013, 13:37:48 »
Predpokladam ze na arch wiki jste toto uz cetl ale kdyby bahodou tak https://wiki.archlinux.org/index.php/IPod#iPhone.2FiPod_Touch 

Neviditelný

« Odpověď #14 kdy: 21. 08. 2013, 22:08:41 »
Na iOS 5 a vyšším zatím zatím hudbu synchronizovat nelze jinak než přes iTunes. Na starších verzích lze použít libimobiledevice a vhodný software, dobré zkušenosti mám s Amarokem, ještě o něco lepší s gtkpodem.