Like buttony

Anička

Like buttony
« kdy: 10. 08. 2013, 20:15:11 »
Klient požaduje na webu like tlačítka těchto sítí: Facebook, Twitter, Pinterest. Požaduje, aby počty byly NAD tlačítky a byly stejně vysoké. Bohužel se mi nedaří dosáhnout stejné výšky - Pinterest má políčko s číslem výrazně nižší než Facebook a Twitter. Jedině pokud dám čísla vedle tlačítek, pak je to stejně vysoké pro všechny sítě. Pokus o přestylování políček nevychází, jakoukoli změnu, kterou si dám do vlastního css to ignoruje  >:(.

Nemáte někdo tip jak to pro tyto 3 konkrétní sítě udělat nebo aspoň odkaz na web, kde to je použito? Všechny weby co jsem vygooglovala, na kterých se vyskytují like buttony těchto tří sítí, měly vždy políčko s počtem ZA tlačítkem.

Dík

Lol Phirae

Re:Like buttony
« Odpověď #1 kdy: 10. 08. 2013, 20:18:43 »
 ;D ::) ;D ::) ;D ::)

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #2 kdy: 10. 08. 2013, 21:00:05 »
Vyřiď klientovi, že tenhle odpad na webu blokuji, takže je mi úplně jedno, jak je to vysoké :-D

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 10. 08. 2013, 21:26:56 »
Vyřiď klientovi, že tenhle odpad na webu blokuji

A že to kurevsky zrychlí načítání stránek, co?  8)

Jenda

« Odpověď #4 kdy: 11. 08. 2013, 08:43:41 »
Kacířská myšlenka: co si to nepřestylovávat, ale prostě zkopírovat jejich HTML+JS a udělat si vlastní?

(ano, vím, že to bude složité udržovat)

tomvec

« Odpověď #5 kdy: 11. 08. 2013, 10:04:04 »
Na takové zhovadilosti (like buttony) platí "Fanboy's Annoyance List" filtr pro Adblock. Potom mě nevadí, že u každého buttonu je jinak vysoké číslíčko :-)