Raspberry Pi torrent klient

petr0707

Raspberry Pi torrent klient
« kdy: 10. 07. 2013, 11:56:58 »
Dobrý den,

nemáte náhodou někdo zkušenosti s Torrent klientem pro Raspberry pi. Potřeboval bych, ale klienta, který je pouze konzolový. Chci nad ním udělat webové rozhraní. Děkuji
« Poslední změna: 10. 07. 2013, 12:02:44 od Petr Krčmář »

Re:Raspberry Pi torrent klient
« Odpověď #1 kdy: 10. 07. 2013, 12:04:32 »
Tohle není třeba dělat, je to hotové. Nainstaluj si balík transmission-daemon. Webové rozhraní má integrované.

noef

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10. 07. 2013, 13:18:22 »
transmission mohu take doporucit. pouzivam to uz nejakou dobu s timto gui - https://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/ a jsem plne spokojen (webova ovladatka casto postradala dost funkci, proto jsem presel na "normalni" aplikaci).

3ugeene

« Odpověď #3 kdy: 10. 07. 2013, 13:54:50 »
deluge má myslím taky versi deluge-console

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #4 kdy: 10. 07. 2013, 15:47:42 »
A Deluge má kromě knzolovýho rozhraní taky webový. Ale tuším, že jsme všichni vedle a tazatel se zajímá o program, nad kterým chce postavit vlastní webové rozhraní... V tom případě by asi čekal rady, který (konzolový nebo démoní) klient má slušné API, na kterém lze stavět...

David

« Odpověď #5 kdy: 10. 07. 2013, 17:16:55 »
S Deluge nemám dobré zkušenosti, chvilkama mi přišlo, že si lidově řečeno, dělal co chtěl - házel nesmyslné errory apod. Navíc Transmission 2.80 (je zkompilované i pro windows -> http://sourceforge.net/projects/trqtw/) umožňuje přístup k webovému rozhraní přímo v rámci aplikace bez nutnosti spouštět webový prohlížeč. Jediné, co mi na Transmissionu vadí, že neumožňuje používat proxy server.

petr0707

« Odpověď #6 kdy: 11. 07. 2013, 09:23:21 »
Měl jsem představu, že budu mít víceuživatelský systém, do kterého se klienti budou přihlašovat pomocí webu a každý klient bude moct stahovat své torrenty které se budou ukládat do jeho sdílené složky, a taky pomocí webu uvidí stav jen svých stahovaných torrentů... Což pomocí konzole by nemusel být problém za předpokladu, že klient vypisuje stav v konzoli všech stahovaných torrentů a pak už se to vygrepuje podle toho kdo co stahuje.

RHtronix

« Odpověď #7 kdy: 11. 07. 2013, 09:28:27 »
na serveru provozuju rTorrent přes konzoli...

ryder

« Odpověď #8 kdy: 11. 07. 2013, 10:21:06 »

David

« Odpověď #9 kdy: 11. 07. 2013, 12:39:37 »
Ono k tomu víceuživatelskému systému, přesně tohle jsem řešil u Transmissionu, aby měl každý svůj účet a viděl jen svoje torrenty, to bohužel samotný Transmission postrádá, nicméně se to dá vyřešit tak, že s spustí najednou více daemonů a rozdílnými konfiguračními soubory. Problém nastane ve chvíli, kdy bude třeba zajistit, aby uživatel A mohl stahnout pouze 10GB dat a uživatel B mohl stahnout 20GB dat. Možná je to blbost, ale i to by, podle mého názoru, šlo vyřešit nastavením v limits.conf. Pokud se pletu, tak se omlouvám.