Popravde prestal som citat po hodnoteni Ubuntu, pretoze su tam veci, s ktorymi sa neda vobec suhlasit a hlavne autor svoje domienky prezentuje ako fakty.
Ze clovek je tvor lenivy je pravda, ale prave z toho titulu si na Unity zvyka cim dalej tym viac ludi, teda si nemyslim, ze je pravda, ze Ubuntu straca na popularite. Neviem ci autor disponuje overenymi statistikami, ja nie, ale vychadzam z toho co vidim na forach a co vidim v realnom zivote. A to co vidim je to, ze cim dalej tym viac ludi sa ozyva a hovori, ze to Unity zase az take zle nie je.
Je to to iste ako Ribbon v MS Office 2007. Na to tiez plno ludi nadavalo a plno ludi hovorilo o tom ako Office teraz strati a ze plno ludi prejde na ine baliky...a nestalo sa. A zda sa, ze to iste je to aj s Unity.
A posledna vec...komercializacia Ubuntu ako MINUS? Tak to nie. Kolko dolarov plati autor Canonicalu za kazdu novu verziu? Nepoznam autora, ale dovolim si odhadnut, ze nula. Pecene holuby do huby zadarmo z neba nepadaju a aj Canonical musi z niecoho zit a nemozu to byt iba dotacie z inych podnikov... Autor by si mohol uvedomit, ze komercializacia Ubuntu = prisun financii = prislub zlepsovania Ubuntu. Open-source SW != free SW...
Len tolko.
Kedze k blogu nie je otvorena diskusia, tak som to musel urobit takto.