Root.cz: změna vzhledu

Root.cz: změna vzhledu
« kdy: 21. 03. 2012, 13:58:09 »
Když kliknu na nějaký článek, tak se mi na stránce s tím článkem pod klasickou hlavičkou začal objevovat jakýsi obdelník, ve kterém jsou upoutávky na jiné články, i s ikonama.
Nevím, pro jaký prohlížeč to je optimalizované, ale tento nový "poutač" mi začal překrývat vstupní pole pro hledání.

Buď se to bude zobrazovat tak, aby to nekolidovalo s ničím dalším, anebo to přes adblock přestanu zobrazovat:
div id="promo-headerPromo" class="clear"
« Poslední změna: 22. 03. 2012, 18:31:02 od Petr Krčmář »

Re:root.cz - změna vzhledu
« Odpověď #1 kdy: 21. 03. 2012, 17:22:33 »
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Úpravy byly testovány ve všech hlavních prohlížečích a nikde se nám popsaný problém neprojevil, nicméně je možné, že v nějaké kombinaci prohlížeče, velikosti písma a delšího nadpisu v promu se to mohlo stát. Přidali jsme do CSS opatření, které by tomu mělo zabránit. Pokud bude problém přetrvávat, pošlete nám, prosím, screenshot a bližší informace o prohlížeči (verze, platforma). Díky.

Re:root.cz - změna vzhledu
« Odpověď #2 kdy: 22. 03. 2012, 08:02:10 »
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Úpravy byly testovány ve všech hlavních prohlížečích a nikde se nám popsaný problém neprojevil, nicméně je možné, že v nějaké kombinaci prohlížeče, velikosti písma a delšího nadpisu v promu se to mohlo stát. Přidali jsme do CSS opatření, které by tomu mělo zabránit. Pokud bude problém přetrvávat, pošlete nám, prosím, screenshot a bližší informace o prohlížeči (verze, platforma). Díky.
To bylo rychlý! +1

A vypadá to, že už je to v pořádku. Když tak se zase ozvu...

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:Root.cz: změna vzhledu
« Odpověď #3 kdy: 30. 03. 2012, 11:42:36 »
Když otevřu na root.cz článek, horní lišta s upoutávkami na jiné články se zobrazuje poněkud podivně. Podrobný rozbor jsem sice nedělal, ale přikládám screen v příloze (alespoň doufám, přidávám přílohu poprvé :-) ).

« Odpověď #4 kdy: 30. 03. 2012, 12:07:27 »
Nepomůže tvrdý reload? ctrl+shift+r

Měnily se nějak styly a je možné, že má prohlížeč nakešované staré. Pokud to nepomůže, nahlásím to vývojářům.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #5 kdy: 30. 03. 2012, 12:58:14 »
Problém se mi nepodařilo reprodukovat ani před použitím tvrdého reloadu.

Protože se mi nepodařilo nechat si vygenerovat reklamu úplně vpravo (na screenu červený pruh) asi ani na popadesáté a web bl pořád ok, viděl bych to odhadem právě na tu reklamu. Zatím nechte vývojáře spát, až mi naskočí reklama, tak to pořádně prozkoumám a případně znova napíšu sem.

« Odpověď #6 kdy: 30. 03. 2012, 13:20:22 »
Perfektní, díky.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #7 kdy: 30. 03. 2012, 21:33:36 »
Tak po mrknutí doma v Opeře i v Chromiu si dovoluju tvrdit, že za to může fakt ta reklama vpravo.

U článku bez reklamy je to ok, jakmile ale najede červenej pruh, vznikne situace na obrázku v dřívějším příspěvku.

Reklama si asi ukládá cookie (nezkoumal jsem) a zobrazuje se asi jen jednou za čas, moc se mi to už testovat nechce, ale fakt bude příčinou reklama.

Jo, ještě velkej dodatek - Na šířce 1920px je vše ok, ale jakmile mam šířku 1024px, tak... jako na obrázku.