Ještě jsem se nerozhodl jak ten web budu číst, na linuxu by bylo vše znatelně snadnější. Navíc i lepší antivirovce bych asi své nejdůvěrnější údaje jako doufám většina nedal. Trochu mě trápí že Comodo fw vnucuje vzdálnou podporu na úkor přehledných jasných nastavení a nikde není předem jasně psáno jak se mnou přesně chtějí komunikovat a navíc změn bez mého svolení jsem si už všiml
Jsou na můj vkus trochu záhadní.
Zmíněné annonce se v mnohém velice podobá webu který chci číst. Jen pro zajímavost kolik lidí mě už teď může poslouchat?
Jediný důvod proč něco vypouštím do diskuse je že na ten web nepotřebuju a především nechci přistupovat anonymně protože by to bylo nefér a později by z toho mohli vzniknou potíže tím že by se mě někdo jen zeptal odkud tohle sakra můžeš vědět? Ten dotaz by někdy mohl přijít a říkat o Tor ve spojení s tím důvěrným obsahem by byl pořádný hnus. Nebo dotaz Jak jsi to tak rychle zjistil a dobře zařídil to není možný!?
Jak mám někomu říct že Tor když ty údaje o které jde jsou zcela běžné a jen by měly být lépe přístupné přes https chcete-li SSL běžným uživatelům.
Jak můžu k něčemu takovému Tor použít a nemuset nuceně tajit že jsem si přečetl důvěrné údaje které by mně v každém
doplňte si sami mely být přístupné a nejlépe chodit občas do schránky? Ten web je stejně zneužitelný odposlechnutím jako přístup do annonce pokud také nemá https, tím příkladem jste se určitě trefil. Navíc můžete o někom rozhlašovat že stahuje warez a už jen tím mu velmi uškodit a sám můžete mít za sebou pěknou hromádku svých oblíbených.. asi víte že už se našel werez kdysi u ochránců zákona, jak usměvné:)
Už se zdálo že těch vtípků necháte. Pokud se obáváte že se nějací warezáci začnou přesovat na Tor tak také nahoďte celému foru https
Hledal jsem ještě před položením dotazu co nábízí registrace na Root ale asi https nenabízí takže píšu takhle.
Pokud vám vrtá hlavou můj výrok o nakupování zboží, tak jsem jen nenapsal že můžou nakupovat i služby čímž se přestanou ochuzovat nejen o možnosti samotného internetu zjistit třeba špatně dostupné údaje. To samé lze říci o Wikipedii, jen mě trošku překvapuje že právě ta se staví jako první za ochranu internetové svobody:)
Nemáte jinou možnost než se podívat do logu jaké články na více vašich webech častěji čtu a trochu se vám rozjasní navíc si prohloubíte znalosti o bezpečném internetu
Určitě pane Prýmek zjistíte že warez nestahuju. Více se od vás nenechám v diskusi napadat a nejprve si něco ověřte než začnete obviňovat teda psát, pokud můžete. Tušit že právě Vy mě budete v diskusi napadat tak jsem se na Rootu zaregistroval třeba jménem jen nevím další výhody. Určitě váš názor o bezpečnosti internetu nemusíte vnucovat ani podsouvat, vaše opakující se příspěvky jsem v diskusích viděl a mnozí přesto kterých si tím velmi vážím nepřestali psát. Psali tak dobře že jsem nemusel nic připisovat a měl dobrý pocit že ti lidé nepodlehli velmi silnému zesměšňování mnoha předním radilů toho webu.
Také vím že později vámi použitou mantrou podobně ukončili nejméně jednou diskusi na podobné téma.
A tím jak ste mi na Rootu nejprve založili téma zařazením do diskuse a po chvíli zase chtěli zarazit se budu bavit ještě alespoň dnes jen nemám potřebu hledat diváky:) A nestačí vám že jsem přesně do podrobnosti popsal jak se chci připojit. Že vy se tam namě radíte co napíšete?
Redakci do toho nechci tahat
Chvíli věří jeden pak zase druhý, vy se pánové umíte u internetu bavit, až někdy přeháníte:)
Jestli ma ban na ip, tak si muze zmenit ip. Zalezi na providerovi, obvykle staci zmenit mac adresu routeru nebo pocitace (pokud je pripojeny primo) a provider mu priradi novou ip. A asi by bylo vhodne zmenit headers v prohlizeci, aby nemel s tou novou adresou stejny otisk.
headers se netrápím mám win$, uvítal bych nějaké sdělení skušeností při používání jejich změny v linuxu. v headers je asi podobný bo*del jako sušenkách. Lze se řídit pravidlem co není zákázáno je povoleno u headers prohlížeče? Práce s hlavičkami je asi použitelná u ladění přístupnosti tvůrcům webů ale potřeboval jste už někdo přístoupit k webu a nevytroubit hned že máte linux? Chlubíte se linuxem?