Hláška "It Works!" na Rootu

ludvik

Hláška "It Works!" na Rootu
« kdy: 13. 09. 2011, 08:52:43 »
Nevíte někdo (někdo asi určitě), co způsobuje hlášku It Works! při přístupu na root.cz? Je to jenom občas a samozřejmě se mi to nedaří nasimulovat abych se podíval nějakým debug nástrojem. Po refreshi už se to neobjeví.

Není nějaký problém s IPv6 přístupem?
« Poslední změna: 13. 09. 2011, 09:05:13 od Petr Krčmář »

Re: Hláška "It Works!" na Rootu
« Odpověď #1 kdy: 13. 09. 2011, 09:06:14 »
Víme o tom, zpozorovali jsme to v neděli a včera jsme to nahlásili. Podle adminů by to mělo být OK a fakt je, že jsem to od té doby neviděl. Zjevně se to skutečně projevuje jen na IPv6. Kdy jste to naposled viděl?

Joe

« Odpověď #2 kdy: 13. 09. 2011, 09:59:59 »
Hm, nemohlo by to byt tim, ze "It works" je default page a kdyz se nepodari resolve podle hostname, tak to spadne tam?

ludvik

« Odpověď #3 kdy: 13. 09. 2011, 11:13:34 »
Dnes ráno, mohlo být tak okolo osmé, půl deváté. A pak pár dnů zpět občas, ale to už si asi nevzpomenu.

ludvik

« Odpověď #4 kdy: 13. 09. 2011, 11:40:38 »
Ještě mě napadlo - aby to nemělo souvislost s Chrome. Od pár verzí zpět u něj pozoruji to, že po hibernaci (win vista) už nechce používat IPv6 na stránce, kterou má stále otevřenou. Ale žádné timeouty zjevně nejsou, prostě okamžitě použije IPv4. Naši homepage mám totiž načtenou prakticky pořád a informaci o IP tam máme zobrazenou. Většinou stačí zavřít záložku a otevřít znovu. Tvrdý refresh nepomáhá.

« Odpověď #5 kdy: 13. 09. 2011, 11:44:56 »
Já používám výhradně Chrome a popisovaný problém jsem už dva dny neviděl. A na Roota chodím často :-).

Sten

« Odpověď #6 kdy: 13. 09. 2011, 16:07:04 »
Tohle jsem několikrát viděl na veřejnách WiFi, když byl problém s místním připojením a lokální doména měla wildcard. Prohlížeč tak zkusit resolvit "root.cz", to se nepodařilo (timeout), tak zkusil "root.cz.lokální_doména", to se přes ten wildcard chytlo a nasměrovalo to na nějaký místní server, kde byl Apache ve výchozím nastavení.

ludvik

« Odpověď #7 kdy: 16. 09. 2011, 08:28:54 »
Vzhledem k tomu, že co si člověk neudělá sám, to nemá pořádně, tak problém co popisuje Sten u mě nepřichází v úvahu :-)

Ale je faktem, že se mi to od toho úterý už nestalo.