Nefunguje otevření víc tabů novinky.cz

Nefunguje otevření víc tabů novinky.cz
« kdy: 11. 01. 2024, 19:27:34 »
Nefunguje mi na webu novinky.cz, když si otevřu víc než jeden tab této domény, tak se stránka nenačte  - prohlížeč mi hlásí ERR_TOO_MANY_REDIRECTS..
Druhý a další tab prostě už nefungují. Ten první stále jo. Občas nějakou náhodou se stane, že to chvilkově jde, ale to je něco jako Math.random()<=0.05 ...

Zkoušeny 2 prohlížeče. Nefunguje zákaz javascriptu, ten za to asi nemůže.

Mám takový pocit, nebo dnes už je udělat, web, který se nerozpadne jak domeček z karet, nadlidský úkol??? Nebo prohlížeč Seznam nepodporuje TABY?

Nevíte co to může být? Nebo to je nějaká nová featura, kterou ani já nevím kam zařadit? Jak složité může být něco takovévhleho naprogramovat, natož vymyslet?

Re:Nefunguje otevření víc tabů novinky.cz
« Odpověď #1 kdy: 11. 01. 2024, 19:42:35 »
Otevřel jsem deset různých článků z Novinek v samostatných panelech a všechno se chová normálně. Vyzkoušeny dva prohlížeče.

Já mám pocit, že vy máte ten prohlížeč už tak upravený, přenastavený a ohackovaný, že vám na něm už nefunguje ani normální web.

Začněte tím, že vždycky zkusíte čistou instalaci prohlížeče s čistým profilem.

« Odpověď #2 kdy: 11. 01. 2024, 20:19:50 »
Tak na desktopových mi to jde. jen na mobilních nejde (Google Android - Chrome, Lineage-Firefox)

k3dAR

• 3 005
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. 01. 2024, 20:44:43 »
Vyzkousel sem na Androidu v mnou 2 pouzivanych "OH Web Browser" a "Vivaldi" (v obou zaple jejich nativni blokovani reklam a sledovacu) a hlavni + 3 clanky v dalsich tabech bez problemu... Zkousel sem oba dvojmo, s a bez AdAway...

k3dAR

• 3 005
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. 01. 2024, 20:50:50 »
A jeste sem zkusil Chrome a Firefox (s doplnky uBlockOrigin a PrivacyBadger) a take bez problemu...

« Odpověď #5 kdy: 12. 01. 2024, 01:19:06 »
Není mezi klávesnicí a serverem ještě nějaká (korporátní) proxy chytřejší než rádio která krade spojení? (a dělá to tak blbě že vrátí redirect na X, a když teda prohlížeč jde na X tak to ta proxy znova ukradne a vrátí další redirect)

Nový tab znamená uplně nový nezávislý tab, nebo otevření odkazu z toho prvního "do nového tabu"? (nevím co všechno si to může v tom druhém případě nasdílet).

Děje se to i když se ten druhý tab otevře samostatně v privátním okně? (tj. ctrl-shift-P, dát ručně url do address baru, enter)

Re:Nefunguje otevření víc tabů garaz.cz,sport.cz
« Odpověď #6 kdy: 12. 01. 2024, 11:34:37 »
Tak to je fakt divný, A dokonce nejde ani garaz.cz. Neustále to vrací přesměrování na login.szn.cz

Proxy nemám, spojení není modifikované ,což bych poznal hláškou, že nesouhlasí certifikát. (Vtipné na tom je, že v mobilním firefoxu zaboha nejde zjistit detaily o certifikátu v takovém případě, že se takový dialog zobrazí. Jde jen dát klasické Zpět / Rozšířené-Pokračovat. NA již existující stránce jediné co lze u https zjistit je název Vydavavatele certifikátu, nic víc)

Zkoušim víc způsobů: otevřít odkaz v novém tabu, nový prázdný tab a ručně zadat adresu (homepage i nějakého článku), nový tab, jiné doména a pak až garaz.cz

A co je uplně divný, když u první stránky dám režim čtečky (vpravo v adresním řádku), tak se to chová , jako když je daný tab uvolněn a pokud j jediný, tak pak lze druhý otevřít. Taky dávám

Dokonce nezáleží jestli jde o  taby v Private Browsing nebo ne. Divné je, že v určitých případech to zázračně jde a pak zase ne. Nevypozoroval jsem v tom vzorec.  Taky dávám pozor, jestli opravdu se načítá stránka nebo jen přes AJAX.

Co ještě jsem nezkusil, je z jiné adresy se na to podívat.
Ale mám pocit, že to nebude adresou, ale divné je, že hlavní HTML  má 120-250-600 900kB a jsou tam nějaké divné javascripty. 

Karmelos

• 1 048
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 12. 01. 2024, 12:01:30 »
A jaký je rozdíl mezi tím když jste na wifi anebo na mobilních datech?
Nemáte tam nějakou VPNku nebo tak něco? Co Opera? na mobilu funguje skvěle...
...ještě doplním, stránky vyžadují souhlas, typicky ten szn. něco to ověřuje, tak  bych smazal kukíse...
« Poslední změna: 12. 01. 2024, 12:04:09 od Karmelos »
Gréta je nejlepší.

JmJ

• 325
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 12. 01. 2024, 19:31:31 »
Jestli je to pc, tak nabootujte live linux a hned budete vedet, jestli je to v os tede ve vaeem pc nebo mimo nej nekde dal v siti, ni?

Rekneme ze moznost, ze by.to bylo sitovku, zanedbame.