Tak to je fakt divný, A dokonce nejde ani garaz.cz. Neustále to vrací přesměrování na login.szn.cz
Proxy nemám, spojení není modifikované ,což bych poznal hláškou, že nesouhlasí certifikát. (Vtipné na tom je, že v mobilním firefoxu zaboha nejde zjistit detaily o certifikátu v takovém případě, že se takový dialog zobrazí. Jde jen dát klasické Zpět / Rozšířené-Pokračovat. NA již existující stránce jediné co lze u https zjistit je název Vydavavatele certifikátu, nic víc)
Zkoušim víc způsobů: otevřít odkaz v novém tabu, nový prázdný tab a ručně zadat adresu (homepage i nějakého článku), nový tab, jiné doména a pak až garaz.cz
A co je uplně divný, když u první stránky dám režim čtečky (vpravo v adresním řádku), tak se to chová , jako když je daný tab uvolněn a pokud j jediný, tak pak lze druhý otevřít. Taky dávám
Dokonce nezáleží jestli jde o taby v Private Browsing nebo ne. Divné je, že v určitých případech to zázračně jde a pak zase ne. Nevypozoroval jsem v tom vzorec. Taky dávám pozor, jestli opravdu se načítá stránka nebo jen přes AJAX.
Co ještě jsem nezkusil, je z jiné adresy se na to podívat.
Ale mám pocit, že to nebude adresou, ale divné je, že hlavní HTML má 120-250-600 900kB a jsou tam nějaké divné javascripty.